Nagel & Handen

Zomer in je bol met Diamond Cosmetics!

De bijzondere kleuren van Diamond Cosmetics doen het eigenlijk altijd goed. De kwaliteit van de nagellakken is absoluut zeer goed, vooral wanneer je bedenkt dat de nagellakjes zeer betaalbaar zijn (EUR 3,95 per stuk). De houdbaarheid is trouwens uitstekend, vooral in combinatie met een goede dry fast top coat kun je erg lang genieten van een nagellak zonder beschadigingen.

Vandaag kunnen jullie leuke zomercollectie 2011 even bekijken. Dit is een fleurige collectie met in totaal acht nagellakken die zeer veelzijdig zijn wat betreft kleur. Zo vind je in deze collectie een roze-, maar ook een chique champagnekleurige nagellak  terug.

Laat ik eens “heftig” beginnen met een grasgroene nagellak. Four Leaf Clover is een midden groene nagellak met een crème finish. De nagellak is warm en heeft een venijn en scherp randje waardoor de kleur lekker aanwezig en uniek is. Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes Four Leaf Clover nagellak.Once in A Blue Moon is een milder zusje. Deze dusty blauw/groene nagellak is een echte “Wendy” kleur en doet mij een klein beetje denken aan de bijzondere 360 nagellak van Rescue Beauty Lounge, hoewel die donkerder is.  De nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes. Mijn favoriet!Op naar de snoepkleurtjes waar ik het eerder in dit artikel over had. Sex On The Beach is een Barbie roze crème nagellak waar de gemiddelde nagellakliefhebber altijd blij van wordt. Lekker girly en toch heel draagbaar. Een kleur die niet zal misstaan in jouw nagellakstash.Bahama Mama is ook roze, maar dan met een vleugje oranje, waardoor de kleur warmer en meer aanwezig is. Deze nagellak zorgt voor dat felbegeerde hoogzomergevoel. De dekking is uitstekend, want op de onderstaande afbeelding draag ik slechts een laagje nagellak.Champagnekleurige nagellakken zijn lekker draagbaar, vooral wanner je een dagje geen heftige kleuren kan/mag dragen. Wat Soak Up The Sun interessant maakt zijn de mooie holografische microglitters en de shimmer finish. Op deze manier blijft de kleur in beweging.Lady Luck is een kleur die ik ook bij een herfstcollectie (multitasking!) zou plaatsen. De licht bruine nagellak bevat een vleugje terracotta en een unieke brons/roze shimmer. Deze nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes en is werkelijk waar uniek.We zijn alweer aangekomen bij de laatste twee kleuren uit de Diamond Cosmetics zomercollectie. Hieronder zien jullie Deep Blue Sea. Deze nagellak is kobalt blauw en heeft een mooie en subtiele licht blauwe micro glitter en shimmer. Zoals jullie kunnen zien heeft de nagellak een semi jelly finish waardoor je bij twee laagjes nog enigszins door de nagellak heen kunt kijken. Bij drie laagjes is dat echter niet meer zo.Ik vind Creole Splash een bijzonder mooie nagellak, niet alleen de ijsblauwe tint is wonderschoon, maar de combinatie van de finish (crème) alsmede dekking (slechts een laagje!) maakt deze nagellak tot een nagellak die jij zeker wil gaan aanschaffen. Ook op zomervoeten is dit een kleur die het erg goed doet!De nagellakjes van Diamond Cosmetics zomercollectie zijn voor EUR 3,95 per stuk verkrijgbaar bij Boozyshop.nl. Neem snel even een kijkje tussen de mooie kleurtjes! Tot slot speciaal voor jullie de acht zomerkleurtjes nog even op een nagelwieltje:


V.l.n.r: Bahama Mama, Sex On The Beach, Lady Luck en Soak Up The Sun


V.l.n.r: Four leaf Clover, Once in A Blue Moon, Creole Splash en Deep Blue Sea

In de eerste week van september presenteren wij jullie ook de herfstcollectie van dit mooie en betaalbare merk, dus stay tuned! Hebben jullie al nagellakjes van Diamond Cosmetics in huis? En zijn jullie net zo tevreden over de kwaliteit?
 

Deel dit artikel
Back to top