Inspiratie & Tutorials

Kort maar krachtig van 19 augustus 2011

In "Kort maar krachtig" zullen wij regelmatig een klein overzichtje plaatsen met producten die ons zijn opgevallen. Dit kunnen allerlei verschillende producten zijn. Soms zijn deze producten (nog) niet voorbij gekomen op onze website, maar wellicht zal dit later alsnog gebeuren. De kracht van deze rubriek is het ontbreken van de tekst en uitleg. Benieuwd naar de producten van deze week?

Deze week heb ik een selectie gemaakt waarin je allemaal roze producten kunt terugvinden. Je ziet hieronder producten terug waarmee jij jezelf eens even flink kunt verwennen in de vorm van een heerlijke (roze!) geur, maar ook met een fijne body crème, of wat dacht je van een mooie roze nagellak!
In deze collages vind je een aantal favorieten van mij terug waaronder de heerlijke Oh Lola! geur van Marc Jacobs en natuurlijk Especially Escada! Verder ben ik momenteel dol op de LilyFlame candle in de geur Blush..  

Natuurlijk zijn wij ook deze keer weer erg benieuwd of jullie bekend zijn met de bovenstaande producten, misschien staat er wel eentje (of meer) op jullie wishlist! Laat het ons weten en graag tot volgende week!
 

Deel dit artikel
Back to top