Nieuws

MAC Art of powder collection - NL release 8 oktober 2011 (pro store only)

Eind september 2011 zal er in de USA een kleine, zeer bijzondere MAC collectie uitkomen. Het gaat om de Art of powder collectie met daarin 3 prachtig uitziende gezichts- en oogschaduwpoeders. Goed nieuws voor de MAC fans, want deze collectie komt, in beperkte mate ook naar Nederland! De Art of Powder collectie zal uitsluitend te koop zijn in de MAC pro store in Amsterdam, maar ik heb er graag een tripje naar Amsterdam voor over!Vanaf zaterdag 8 oktober 2011 zullen de 3 poeders in de MAC Pro store aan de Heiligeweg in Amsterdam te koop zijn, zorg dat je er op tijd bij bent want de voorraad zal zeer beperkt zijn en op = op!

A collection of three M·A·C Artist Powders inspired by the Masters & modern art movements. There’s an op art Optical Bronzer that explores the depth, dimension and sheer illusion of bronze. A Street Art Eye Shadow personalizes the eye with a madcap act of pure graffiti – and for those who love random acts of light and shade, an In The Abstract Highlighter. These palettes empower creation…make some art!

Highlighter

  • In the Abstract - Soft pink base with yellow gold lines and lavender and mid-tone pink dots


Eyeshadow 
  • Street Art - Graffiti design with light brown, white, light cool blue, warm orange, pastel pink, and pastel blue


Bronzer 
  • Optical - Bronze with gold pearl and neon pink with gold pearl


De oogschaduw ziet er echt superleuk uit, maar ik ben er ook een beetje bang voor *wink*. Ik denk eigenlijk dat ik de oogschaduw niet zou durven te gebruiken, zo zonde om dat mooie design te laten vervagen! Maar ja, als echte MAC verzamelaar hoort zo''n product natuurlijk wel in mijn stash thuis! What to do? Ik denk dat de highlighter en de bronzer niet zo lastig zijn in gebruik, die durf ik dus wel aan!Wat vinden jullie ervan? Vinden jullie de MAC Art of powder een reisje naar Amsterdam waard? Vergeet dan 8 oktober 2011 niet in jullie agenda te zetten!

Bron afbeeldingen

Deel dit artikel
Back to top