Nagel & Handen

E.L.F. nagellakjes swatches

Onlangs hebben we jullie kennis laten maken met de webshop van E.L.F., een afkorting die staat voor Eyes Lips Face. In die webshop vind je betaalbare make-up producten in heel veel soorten en kleuren, vandaag hebben we 16 E.L.F. nagellakjes om aan jullie te laten zien, kijken jullie even mee? Leuke bijkomstigheid, de nagellakjes kosten maar EUR 1,00 per stuk!Nagellak van EUR 1,00?? Dat kan toch onmogelijk goed zijn? Ik kan jullie vertellen, dat kan echt wel, de nagellakjes van E.L.F. zijn eigenlijk best goed, de prijs-kwaliteitverhouding is meer dan uitstekend!  De flesjes bevatten 10 ml nagellak, de lak is verrijkt met active Vitamine E dat zorgt voor sterkere, gezondere nagels (al heb ik een beetje een idee dat dit een verkooppraatje is, want volgens mij werkt dat niet helemaal zo).
De nagellakjes zijn tolueen-, DBP- en formaldehydevrij, dat is natuurlijk bijzonder meegenomen. De kwastjes zijn normaal van maat en niet heel bijzonder, gewone standaard kwastjes waarmee je de nagellak vrij goed kunt aanbrengen.

Laten we even naar de lakjes kijken, de swatches heb ik gemaakt met twee laagjes, niet alle nagellakjes zijn dan dekkend, sommige zouden nog een extra laagje kunnen gebruiken.


Nude, Desert Haze, Lilac en Smoky BrownMint cream, Teal blue, Passion pink en Fire coralHot pink, Mango madness, Dark red en PlumChocolate, Dark glitter purple, Glitter glam en Party purple
Dat is toch best okay voor lakjes van EUR 1,00? De dekking van de meeste lakjes is met twee laagjes eigenlijk best prima, de lichtere Nude en Lilac moeten eigenlijk nog een laagje hebben. De houdbaarheid van deze lakjes is niet heel lang, maar met een goede, sneldrogende topcoat droeg ik de lakjes toch 3 tot 4 dagen zonder beschadigingen, een goede topcoat is natuurlijk altijd een must! Net zoals een goede basecoat natuurlijk, want vooral groene en blauwe lakjes kunnen snel voor verkleuringen zorgen, vergeet dat dus echt niet! De formule heeft wel een minpuntje trouwens, ik vind de nagellak nogal stinken en meestal vind ik nagellak juist wel lekker ruiken, maar goed, na het drogen ruik je daar niets meer van. De nagellak droogt trouwens wel heel snel!Je kunt de nagellakjes van E.L.F. uitsluitend kopen in hun officiële Nederlandse/Belgische webshop, de producten worden niet in "normale" winkels verkocht. Je vindt de webshop via www.eyeslipsface.nl. Bestellen is eenvoudig en betrouwbaar, betalen kun je met een creditcard of met internetbankieren via iDeal.

Hebben jullie trouwens al meegedaan aan de E.L.F. palette''s winactie?

Deel dit artikel
Back to top