Nieuws

MAC Prime Focus NL release 19 september 2011

MAC introduceert in september 2011 eindelijk de lang verwachte Prime Focus collectie. In deze collectie, waarvan de producten permanent verkrijgbaar zullen blijven, vind je producten die ook achter de schermen gebruikt worden door MAC make-up artists tijdens de Fashion Weeks over de hele wereld. Nu kunnen wij ook profiteren van hun professionele tips & trucs, kijken jullie even mee?In de collectie vind je de Prep + Prime Fortified Skin Enhancer SPF 35, een product dat zowel de kleur corrigeert, hydrateert, beschermt tegen de zon en zo een perfecte basis vormt voor jouw make-up. Is jouw huid wat grauw of juist wat rood, dan kun je met de Fortified Skin Enhancer zorgen voor een lichte correctie.
Naast de Prep + Prime Transparant Finishing powder in een potje (zeker één van mijn favorieten!) is er nu ook een "pressed" versie, ideaal om mee te nemen! Want dat was toch altijd wel het nadeel van de Prep + Prime Transparant finishing powder, die kun je maar lastig meenemen, dat probleem is nu opgelost!

Prep + Prime Fortified Skin Enhancer SPF 35 EUR 27,50 (30 ml)

  • Adjust - Light, neutral peach
  • Illuminate - Pale lavender
  • Neutralize - Pale yellow
  • Recharge - Bronzy orange


Prep + Prime Transparent Finishing powder EUR 21,50 (is geen nieuw product)Prep + Prime Transparent Finishing powder/pressed EUR 21,50De producten zullen vanaf 19 september 2011 te koop zijn bij alle MAC counters en winkels, de producten blijven deel uitmaken van de vaste assortiment van MAC, je hoeft dit keer dus niet te haasten! *wink*

Deel dit artikel
Back to top