Nieuws

Dior Blue Tie collectie - Denim en Tuxedo nagellak

We kunnen er deze herfst niet omheen, de IT-kleur voor op onze nagels wordt zeker blauw! Tenminste als we de toonaangevende modehuizen Dior en Chanel mogen geloven! Nu vind ik dat persoonlijk helemaal niet zo erg, vooral niet omdat ik gek ben op blauwe nagellakjes, dat ben ik al sinds mijn allereerste blauwe nagellak van Bourjois. Vandaag hebben Wendy en ik mooie blauwe nagellakjes van Dior voor jullie....Blauwe nagellak draag je misschien niet dagelijks, het is toch behoorlijk opvallend en voor velen ietwat gedurfd, iets waar ik wel van hou. Dus...zet de schroom aan de kant en ga ook voor een blauwe nagellak, staat prachtig gecombineerd met witte kleding maar kan ook prima bij een lekkere jeans of een little black dress. 

Laten we beginnen met de lichtste van de twee, de Denim, een heldere blauwe creme nagellak die prachtig staat op Wendy''s nagels.Tuxedo, het andere lakje uit de Blue Tie collectie, is behoorlijk wat donkerder en gaat meer richting nachtblauw, dat komt natuurlijk ook door de fijne shimmers die je ziet in de lak.Ik vind ze allebei prachtig, Tuxedo is wat mij betreft meer een avond- of uitgaanslakje, terwijl Denim prima is voor overdag en zelfs nog behoorlijk zomers is. Maar goed, je kunt met beide nagellakjes eigenlijk best veel kanten uit. Beide lakjes hebben het fijne, korte en stevige kwastje waar de Dior nagellakjes bekend om staan, prettig om mee te lakken. Ik vond Tuxedo wel een vrij dikke lak, waardoor het lakken iets minder makkelijk ging dan normaal, de dekking is wel bijzonder goed, evenals de houdbaarheid! Zonder topcoat blijven Dior lakjes bij mij zeker drie dagen mooi, zonder beschadigingen!

Denim en Tuxedo zijn beide limited editions en zijn dus tijdelijk verkrijgbaar bij de Dior verkooppunten, de lakjes kosten EUR 22,50 per stuk en liggen nu in de winkels.Ben jij ook fan van blauwe nagellak? Bekijk dan zeker dit oude artikel nog eens, het brengt je misschien nog op ideetjes?

Deel dit artikel
Back to top