Algemeen

Sunday discussion - to tan or not to tan, that is the question?

Op LushiousBeauty.nl hadden we een wekelijkse rubriek die wij de "sunday discussion" noemde. Tijdens de overgang naar Beautyscene.nl zijn de comments jammer genoeg verdwenen, één van de redenen om deze rubriek nieuw leven in te blazen. We zullen zowel oude als nieuwe onderwerpen behandelen, geef jij ook jouw mening?

Gisteren was ik op zoek naar wat nieuwe afbeeldingen om die bij één van onze oude "sunday discussions" te plaatsen, tot ik terecht kwam op de website Way2Tan. Wat ik daar zag was werkelijk ongeloofelijk! Ik denk dat beelden meer zullen zeggen dan woorden, dus hier een selectie uit de afbeeldingen die ik daar zag, ik vraag jullie alleen maar "to tan or not to tan"?


Tanning is hard work, stond hier al bijschrift bij.....

Donatella Versace, bekend om haar "gebronsde" lijft!

Anne Hathaway en mode-ontwerper Valentino

Snooki uit Jersey Shore is een "mooi" voorbeeld van "spraytan gone overboard!"

Oh my, je zult het maar tegenkomen in de club?

Uhm.....kijk vooral even naar haar huid, over een tijdje kan ze die eraf pellen, denk ik?

Hij heeft een vriendinnetje zo te zien, maar hoe dan toch?? *wink*

Knap hoe moeder zo bruin is en de kids er gewoon gezond gebruind uitzien, wat zou paps denken?

Je kunt maar beter vroeg beginnen


Dat is toch wel een beetje schrikken? Ik hou ook van de zon en heb deze de afgelopen weken best een beetje gemist, sterker nog, ik ben echt wel een beetje bleekjes en kan wel een kleurtje gebruiken. Maar ik geloof dat de mensen op de foto''s het toch niet helemaal begrepen hebben, je kunt ook teveel (spray)tannen! En ik geloof ook niet dat de dames en heren zich braaf met de juiste SPF insmeren? Jullie wel? 

Bron foto''s

Deel dit artikel
Back to top