Nagel & Handen

China Glaze Eye Candy 3-D Glitter collectie

Goed nieuws! De China Glaze Eye Candy 3-D Glitter nagellakjes worden in de USA uitgebracht rondom de eerste week van november. Dat zou betekenen dat de glitter en 3-D nagellak-lovers zo’n twee weken later in Nederland kunnen genieten van deze leuke collectie.

De zes nagellakjes uit de China Glaze Eye Candy 3-D Glitter zijn kleurrijk, heftig en lekker aanwezig. Het leuke aan deze lakjes is dat je ze heel goed individueel kunt dragen omdat ze enorm compact zijn. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een dun laagje aan te brengen over iedere andere nagellak.Wat ik zelf bijzonder leuk vind aan deze collectie is het achterliggende Marilyn Monroe thema. Dit thema vind je terug in de namen van de verschillende lakjes: Lorelei’s Tiara, Some Like It Haute, Blonde Bombshell, Material Girl, Love Marilyn en Marry a Millionaire.

  • Blonde Bombshell - Gouden glitternagellak met donker gouden glitters in div. maten
  • Love Marilyn - Glitternagellak in rood en zilver
  • Material Girl - Licht roze glitternagellak met donder roze grotere glitters

  • Marry a Millionaire - Paarse glitternagllak met multi glitters
  • Some Like It Haute - Grijze glitterlak met holografische microglitters
  • Lorelei’s Tiara - Zilveren basislak met zilveren microglitters en blauwe chuncky glitters
     


De nagellak varianten uit deze glamourcollectie bevatten een glittermix in verschillende maten, vormen en kleuren. Ik ben enorm benieuwd naar de lakjes! Vooral Lorelei’s Tiara, Some Like It Haute en Material Girl zien er behoorlijk interessant uit!

Tja, ik gaf het al even aan: We moeten nog even geduld hebben, maar voordat je het weet is het alweer november en kunnen we allemaal gaan genieten van glitter! Trouwens.. De Let It Snow Holiday collectie zal ook weer twaalf mooie glamour lakjes bevatten. China Glaze brengt in de kerstcollectie ook twaalf cadeausetjes uit, maar daarover binnenkort meer!

Bron

Deel dit artikel
Back to top