Reviews

Benefit reviews door onze Benebabes!

Hebben jullie de nieuwe mascara van Benefit, They''re real al geprobeerd? Deze ligt nog maar net in de winkels maar je kunt hem eigenlijk niet over het hoofd zien, mede door de opvallende promotie afbeeldingen. Vijf Benebabes hebben de mascara en de Cha Cha tint voor ons getest, benieuwd? Kijk dan snel verder!

Kim:

De Cha Cha tint was even wennen, ik had nog geen vloeibare lip & cheek stain. De eerste keer aanbrengen was dus geen succes...ik wist niet hoe ik het moest gebruiken met als gevolg clownswangen en oranje vingers dat ik er niet meer af kreeg. Inmiddels heb ik het door. Ik gebruik een oude blush kwast. Breng hier een klein beetje Cha Cha tint op aan en breng dit daarna in snelle en deppende bewegingen aan op mijn wangen. Waarna ik de hele dag een gezonde gloed op mijn wangen heb. Het gaat er pas af als ik een make up reiniger gebruik. Zelfs na het douchen (als ik mijn gezicht niet reinig onder de douche) zit het er nog op! De Cha Cha tint is ook heel gemakkelijk aan te brengen op je lippen. Breng het aan, wacht een minuutje tot het is opgedroogd en breng daarna een lipgloss of lipbalm aan. De kleur blijft zeker 5 uur zichtbaar. Dan de They''re real mascara! Whoehoe wat een geweldig product! Het geeft mijn wimpers een voller en zwarter effect. Ze krullen van nature al omhoog maar met deze mascara lijken ze nog meer te krullen. Door de brush eerst zigzaggend aan te gebruiken creëer je extra volume en daarna gebruik je de brush verticaal om je wimpers omhoog te laten krullen.Charlotte:

Benefit staat natuurlijk bekend om haar gezellige verpakkingen en vrolijke productnamen en dat is bij deze producten niet anders! De vrolijke Cha Cha Tint geeft zowel je wangen als je lippen een frisse koraal-kleurige gloed en blijft prima op zijn plek zitten. Laat je niet afschrikken door de ietwat intimiderende felle kleur in de verpakking, want hij is makkelijk subtiel uit te werken. Overigens kan je Cha Cha Tint ook goed deppend aanbrengen over je finishing powder, handig voor kleine touch-ups overdag of om je gezicht weer een frisse uitstraling te geven. Op de lippen werkt hij prima op zichzelf, maar hij doet het ook erg goed in combinatie met een lipgloss of een lippenbalsem. De They''re Real!-mascara heeft een flink borsteltje met rubberen haartjes die je wimpers keurig scheiden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit zo dol ben op dit type borsteltjes, aangezien ze mijn ogen vaak irriteren. Ook They''re Real! is niet al te zacht voor mijn ogen, maar wanneer ik hem voorzichtig aanbreng is er niks aan de hand. Bovendien geeft deze mascara mij prachtige wimpers! Ik heb vrij lange wimpers, maar mascara''s maken ze vaak wat rommelig en geven soms niet genoeg volume. They''re Real! doet zijn werk perfect, blijf goed zitten (zelfs tijdens warme dagen!) en laat mijn wimpers er keurig uitzien. Zijn ze fake? Nee hoor, They''re Real!Rizwana : 

Mijn wimpers zijn redelijk lang, maar niet dik. Waar ik dus naar op zoek ben is volume. Helaas kan deze mascara mij dit niet geven. Op de onderstaande foto’s met mijn ogen gesloten kun je zien hoe lang mijn wimpers zijn, en dat ze MET mascara niet echt veel langer worden. Verder is op de andere foto’s te zien dat mijn wimpers door deze mascara niet gek veel dikker worden. Ik had er wel meer van verwacht. Sterker nog, ik voel me een beetje misleid door de plaatjes op de verpakking!

Met de klok mee vanaf bovenaan : Rizwana, 2 keer Charmain, de producten, Kim en onze Charlotte

Charmain:

Ik vind de stains van Benefit ontzettend leuk en was altijd al erg benieuwd naar de Cha Cha tint.  Als je het flesje open doet schrik je wel even, wat een kleur! Helemaal omdat ik zo bleek ben. Maar opgebracht is de kleur prachtig! Op de wangen had ik wel wat moeite met aanbrengen, het is even puzzelen hoe het voor jezelf het beste werkt. En eenmaal op, is ook echt op. Perfect voor een dagje aan het strand, it won''t move! Maar het mooiste vind ik dit product op mijn lippen. Ik heb vrij gepigmenteerde lippen, waardoor deze stain een mooie roze/koraal kleur wordt. En ook op de lippen blijft hij perfect zitten, beter dan de meeste lipsticks.  
Ik heb hele goede ervaringen met Benefit mascara''s en had dan ook ''high hopes'' voor de They''re real mascara. Maar de eerste keer vond ik deze mascara echt niks! Het borsteltje is zo apart dat het echt even oefenen is. Maar nu ik het onder de knie heb is dit absoluut een van mijn favorieten. Ik heb nog nooit zulke lange wimpers gehad! Last but not least, Ring my bella is echt geweldig, ik vind het zo een vrouwelijk luchtje, heel zacht maar maakt toch een enorme indruk!
Evelien:

Ik had al heel wat positieve dingen gehoord over de Cha Cha tint, voor ik begon met testen. Met hoge verwachtingen begon ik dit product te testen maar ik moet eerlijk zijn dat het geen love at first sight was, Ik had veel moeite met het opbrengen van het product. Het vlekte en ik vond de kleur te heftig. Na deze eerste ervaring besloot ik het product met mate te gebruiken. Je hebt echt maar heel weinig nodig! Het bleek dat ik gewoon teveel heb proberen te gebruiken want de 2e keer was ik erg enthousiast. Ik stip een heel klein beetje van de cha cha tint op mijn wang en smeer/klop het direct uit (erg belangrijk want het trekt heel snel in je huid) resultaat is een glow en gezond blosje. erg mooi! Je kunt dit product ook op de lippen gebruiken. Zoals bij de wangen stip ik ook met het kwastje op de lippen en smeer dit uit met mijn vingertop. de kleur trekt in je lippen en blijft erg lang aanwezig. Ik persoonlijk vind de kleur niet zo mooi bij me staan dus ik blijf dit product met veel plezier als blush gebruiken.
En dan de They''re real mascara. Wauw! Bij dit product was ik direct enthousiast. Hoewel ik ben gezegend met volle en erg lang wimpers maakte deze mascara veel verschil. Het geeft je echt het effect van nepwimpers! Hiervoor heb je wel wat meer laagjes mascara nodig. Mocht je hier niet van houden kun je het bij /e/en of twee keer aanbrengen houden. Dit zorgt al voor meer volume en lengte maar wel wat subtieler. De mascara heeft een wat dikker borsteltje maar ik vond het erg fijn. Het pakt al je wimper haartjes waardoor je erg snel je mascara aanbrengt. Ik ben erg enthousiast over de mascara!
Dank je wel, lieve dames, voor al jullie uitgebreide reviews en mooie foto''s!

Het is weer heel leuk om alle verschillende reviews te lezen, grappig ook dat je best wat overeenkomsten ziet maar ook grote verschillen. Zo is de They''re real mascara voor de meesten een prima mascara. maar kan deze toch ook wel een beetje tegenvallen. Maar...niets is zo persoonlijk als mascara, tell me about it! Ik ben zelf niet zo''n grote fan van de mascara, de mascara laat mijn wimpers extreem aan elkaar kleven, hoe ik de mascara ook aanbreng. Ik heb alles geprobeerd, 1 laagje, 2 laagjes, kammer met een wimperkammetje, heen-en weer bewegen of alleen op en neer....niets zorgde voor het "valse wimper" effect. Jammer! Ik had om meer gehoopt!

Alle producten die ons testpanel heeft getest zijn inmiddels te koop bij de filialen van Sephora, check www.sephora.nl voor de adressen. Vanaf september 2011 zal Benefit ook verkocht worden bij Parfumerie Douglas,als eerste in het filiaal in Den Haag. Of en wanneer er andere filialen zullen volgen weten we nog niet, we houden jullie op de hoogte!

  • Benefit Cha Cha tint EUR 37,80
  • Benefit They''re real mascara EUR 25,90
  • Benefit Ring my bella EUR 36,00
Hebben julie al ervaringen met de mascara en de Cha cha tint? We zijn benieuwd! En wat vinden jullie van het nieuws dat Benefit nu ook buiten Sephora zal worden verkocht?
Deel dit artikel
Back to top