Reviews

Olaz Professional anti-rimpel pakket

"Hoi Debbie, bij deze ontvang je van ons de nieuwe Olaz Professional anti-rimpel producten om zelf uit te proberen...." uhm.....ik weet dat het goed bedoeld is, maar eerlijk is eerlijk, het komt een beetje hard aan! Ja, ik ben dan wel 41 jaar, maar toch, het blijft confronterend, zo''n anti-rimpel pakket! *wink*Maar, geen zorgen, ik kan wel wat hebben en daarbij test ik dit soort producten graag uit, al is het maar om jullie te kunnen informeren. 

Olaz lanceerde de afgelopen weken de nieuwe professionele huidverzorgingslijn Olaz Professional, deze lijn producten beloven een jonger uitziende huid in 28 dagen. De producten zijn ontwikkeld door de Olaz Professional Alliance for skin care innovation, een samenwerking tussen wetenschappers van Olaz en dermatologen. Met o.a. de werkzame ingrediënten Niacinamide (helpt de barriere functie van de huid te versterken, peptiden (ondersteunen de celvernieuwing), Carnosine (anti-oxidant, beschemt tegen vrije radicalen), Retinyl propionate (afgeleide van vitamine A die rimpels verminderd) en natuurlijk de Olaz moisturizers met een SPF 30, zijn de producten veelbelovend!Ik heb drie producten van de lijn getest, deze drie producten zijn opgenomen in het handige Anti-rimpel pakket dat je kunt kopen voor EUR 44,99.

Anti-verouderings dagcreme SPF 30 EUR 37,99 (pompflacon 50 ml, in het pakket zit een verpakking van 30 ml)
Een vrij lichte dagcreme, die zeker voldoende hydrateert, maar jammer genoeg niet zo heel prettig ruikt. De pompflacon is prettig in gebruik, perfect voor de hygiëne ook! De creme trekt ietwat moeizaam in, het duurt wel een paar minuutjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de creme geen 28 dagen heb getest, maar op mijn 41-jarige ietwat vochtarme maar normale huid werkt de creme prima. Het is geen creme die heel bijzonder aanvoelt of werkt, maar het is een prima, comfortabele creme met één groot pluspunt, deze bevat nl een SPF30 en dat is heel fijn! Een goede zonbescherming is nog altijd de beste bescherming tegen huidveroudering!Diepliggende rimpel compex EUR 32,99 (tube 30 ml, in het pakket zit een tube van 15 ml)
Dit vind ik een lastig product, het zou moeten werken op de diepere rimpels maar het is geen product wat echt rimpels opvult, waardoor je niet direct resultaat ziet. Het complex zit in een tube en je hebt er maar weinig van nodig, het lijkt wat vettig aan te voelen maar dat verdwijnt al snel. De huid voelt zachter en gladder aan, maar bedenk dat je dit product dus echt plaatselijk moet aanbrengen. Het is geen serum maar echt een precisie-product! De geur is ietwat prettiger dan die van de dagcreme, je kunt het product zowel ''s ochtends als ''s avonds aanbrengen op de plaatsen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken!Rimpel vereffende creme EUR 32,99 (pot 50 ml, in het pakket zit een pot van 30 ml)
Deze creme gebruik je als nachtcreme, het is een vollere creme dan de dagcreme en heeft vrijwel dezelfde geur. De creme voelt bij gebruik comfortabel aan en voedt mijn huid goed gedurende de nacht. De creme is verpakt in een kunstof transparante pot met een rode lining, eigenlijk wel mooi om te zien!
v.l.n.r. diepliggen rimpel complex, anti-verouderings dagcreme en rimpel vereffende creme

Naast deze drie producten zijn er nog een oog rimpel complex (EUR 32,99 tube 15 ml) en een exfoliërende creme reiniger (EUR 14,99 tube 150 ml) te koop in deze lijn van producten.Al met al zijn het prettige producten in gebruik, die voorzien zijn van goede ingrediënten. Toch vind ik ze persoonlijk vrij prijzig en daarvoor net niet bijzonder genoeg. Natuurlijk is het anti-rimpel pakket wel een prettige en voordelige manier om kennis te maken met drie van de producten. De geur van de producten staat mij een beetje tegen, ik ruik er iets van graan in en dat vind ik niet fijn, toch is de geur niet zo opvallend, dus misschien heb ik wel een gevoelige neus! 
De Olaz Professional producten zijn specifiek bedoeld voor de ouder wordende huid, richt zich op anti-veroudering en het bestrijden van rimpels, de aanbevolen leeftijd om deze producten te gebruiken ligt zeker op 35 tot 50 jaar, afhankelijk van de huidconditie.

Je vindt de Olaz Professional producten bij vrijwel alle drogisten zoals het Kruidvat, Etos en DA. Momenteel is er een fijne Olaz kortingsactie bij de winkels van het Krudvat, deze is geldig t/m zondag 28 augsustus 2011. Blijkbaar is de onderstaande actie niet voor de Olaz Professional producten! Jammer!

Deel dit artikel
Back to top