Nieuws

MAC makeup Trend FW2011 Mod-ernist

MAC heeft voor de aankomende herfst & winter hun looks opgedeeld in 4 belangrijke make-up trends, vandaag laat ik jullie de eerste van de vier trends zien. Maak kennis met Mod-ernist, een trend geïnspireerd door de jaren zestig en zeventig, maar wel met een moderne twist!

Daphne Groeneveld voor Chloé

Denk beige, denk wimpers, denk aan Twiggy en Bambi, maar vlieg dan weer naar het heden voor de laatste hi-tech formules qua foudnation, poeders en highlighters. Zonder superlichte poeders en veel gloss is de Mod-ernist look niet compleet. Gloss niet alleen op de lippen, maar zeker ook op de oogleden en jukbeenderen, laat het lekker glanzen!

Alberta Ferretti

Geen blush en duidelijk aanwezige wenkbrauwen maken samen met een nude/peachy lip de look af. Een ttrend die zeer draagbaar is, al moeten we misschien wel weer even wennen aan de opvallende mascara, iedere wimperhaartje wordt zorgvuldig bedekt en zelfs vliegenpootjes mascara is in!

Donna Karan New York

Onmisbare items zijn volgens MAC''s make-up artists:

  • Haute & Naughty lash mascara (heb je de mooie reviews van ons testpanel gezien?)
  • Smolder eye kohl (perfect zwart)
  • Fascinating eye kohl (wit om te gebruiken op de waterlijn)
  • Complete comfort creme (de huid moet perfect verzorgt en gehydrateerd zijn)
  • Care Blends essential oils (voor nog meer comfort en een mooie glans)
  • Matchmaster SPF 15 foundation (binnenkort meer hierover!)
  • Root, Pearl, Luna & Seaside Cream Colour Base (Pro store only)
  • Peachstock & Freckletone lipsticks (perfecte nude kleuren, die moeten gewoon in jouw stash!)
Chloé

Moschino

Voor de show van Behnaz Saraffour had MAC ook deze trend gebruikt, waarbij ze het oog met een grafische eyeliner hadden aangezet, toch ook weer iets uit de jaren zestig! Gordon Espinet had zich laten door Brigitte Bardot en Kate Moss "a girl who is sexy and coquittish, but doesn''t know it!" Hebben jullie ook de nagels gezien, gedaan door CND!

Behnaz Sarafpour

Wat vinden julie van de Mod-ernist trend van MAC? Behoorlijk draagbaar toch? Misschien zijn de glossy ogen niet helemaal praktisch, maar met een laagje vaseline kom je wel een heel eind in de koude dagen die voor ons zijn, ben je nog hip ook!
En hoe kijken jullie aan tegen de Bambi-ogen met de zeer opvallende mascara? Toch maar aan de vliegenpootjes?
Deel dit artikel
Back to top