Nagel & Handen

OPI The Muppets collectie feestdagen 2011

Goed nieuws voor OPI & The Muppets fans! Jullie weten ongetwijfeld dat er voor de feestdagen een vrolijke, kleurrijke nagellakcollectie gaat uitkomen die helemaal is gewijd aan The Muppets. Vandaag hebben we wat extra afbeeldingen voor jullie, kijken jullie even mee? Oh ja, er komt ook een Gold Shatter topcoat!

In dit artikel kon je er iets over lezen, maar de afbeeldingen waren nog niet zo geweldig, op de onderstaande foto''s kun je de nagellakjes veel beter zien.Zoals gezegd zal er ook een Gold Shatter Top coat uitkomen, maar ik begreep dat die nu al in de winkels is gesignaleerd, blijkbaar is deze al eerder uitgekomen? Anyway, bij de release van The Muppets collectie zal de Gold Shatter Top Coat ook verschijnen.Wat is OPI weer lekker creatief geweest bij het bedenken van namen, ik vind dat altijd zo knap! Ik vind zelf de glitters het leukste van deze collectie samen met Warm and Fozzie! Ik hoop maar dat de glitters een beetje dekkend zijn, dat zou heel fijn zijn.

Jammer genoeg hebben we nog geen officiële bevestiging of de collectie naar Nederland zal komen, maar dat zal toch zeker wel? Hoe zou OPI Nederland ons deze schatjes kunnen onthouden? Zodra we meer nieuws hebben, laten we jullie dat zeker weten, nog even geduld dus!

Bron

Deel dit artikel
Back to top