Nagel & Handen

NOTD Nails Inc. Special effects Glastonbury

Ben je op zoek naar een fijne glitter top coat waarmee je de show steelt? Dan is Nails Inc. special effects Glastonbury zeker een must! Vernoemd naar het geweldige Engelse festival, verwacht ik dit lakje eigenlijk zo op de nagels van Beyoncé. Kijken jullie even mee?Gisteren kreeg ik het lakje met mijn Asos bestelling binnen en ik heb het direct even over mijn Essie Fair Game nagellak aangebracht. Die metallic blauwe kleur zie je er nog een klein beetje doorheen, maar Glastonbury is met twee laagjes eigenlijk wel zo goed als dekkend. Je hoeft er niet persé een gekleurde nagellak onder te dragen, maar dat kan natuurlijk wel.

Ik heb het lakje even op verschillende momenten op de foto gezet, het is echt behoorlijk spectaulair! In het lakje vind je groene, paarse, gouden en zilveren glitters in verschillende formaten en vormen. 


zonder flits

zonder flits
met flits

detail foto, met flits

Op de foto hieronder zie je de nagellak geswatcht op een nagelwieltje, zonder basis. Ik heb twee laagjes aangebracht, de glitters laten zich heel makkelijk verdelen en voelen redelijk glad aan, met het aanbrengen van een topcoat los je dat natuurlijk helemaal op en blijft de nagellak ook nog eens langer mooi.

links Glastonbury en rechts Little Miss Splendid
 
De nagellak van Nails Inc. is o.a. te koop bij Asos, volgens mij zijn er nog steeds geen Nederlandse verkooppunten. Dit lakje maakt deel uit van de Nails Inc. Special effects festival collectie en kost EUR 14,10.
Deel dit artikel
Back to top