Nieuws

Urban Decay nieuwe producten herfst 2011

Deze herfst breidt Sephora hun assortiment Urban Decay producten uit, onder andere met de mooie "15 years anniversary eyeshadow collection", een prachtige palette met 15 nieuwe oogschaduws in de heerlijke Urban Decay kwaliteit. Maar er is nog meer leuks, kijken jullie even mee?

In het nieuwe palette vind je dus 15 oogschaduws die niet eerder zijn uitgebracht, zeker een musthave voor de echte Urban Decay fans, waarvan ik er zeker één ben! 

Urban Decay 15 years anniversary eyeshadow collection EUR 48,00
Urban Decay 24/7 waterproof liquid eyeliner in 11 tinten in 3 verschillende texturen (mat, glanzend en glitter)  EUR 21,20

Urban Decay Super-saturated high gloss lip color in 5 kleuren EUR 21,20
Goed gepigmenteerde lipgloss potloden die een mooie glans geven en de lippen ook nog eens verzorgen.
Urban Decay Urbanbrow Styling brush & setting gel EUR 21,20
Een transparante wenkbrauwgel met handig borsteltje dat de haartjes op zijn plaats houdt, maar niet hard wordt.


Urban Decay Urbanbrow Precision Brow tint in Blonde en Brunette EUR 21,20


Urban Decay Starlight glitter body art EUR 41,20
Heb je zin in wat flitsende body-art? Dan is deze kit met daarin glitters, sjablonen, lijm en kwast wel iets voor je? Misschien wel een musthave voor de aankomende feestdagen (al duurt dat natuurlijk nog wel even...) Hieronder zie je alvast de stoere sjablonen!Je vindt de producten van Urban Decay in Nederland exclusief bij de winkels van Sephora. In de filialen van Den Haag en Rotterdam  vind je de complete collectie, maar ik denk dat de producten die je hierboven ziet ook verkocht zullen worden bijn de overige filialen, al heb ik geen 100 % zekerheid. De producten zullen vanaf ongeveer half september 2011 te vinden zijn in de winkels! Meer informatie over de filialen van Sephora vind je hier : www.sephora.nl

Heb jij al iets op jouw wishlist staan van de bovenstaande producten? Heb je weleens producten van Urban Decay geprobeerd? We zijn benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top