Nieuws

Bobbi Brown Marrakesh Chic herfst 2011 collectie

Enkele jaren geleden bezocht Bobbi Brown Marokko, zij trok door het land van het Atlas gebergte tot ruige vlaktes aan de kust. Haar eerste stop was Marrakesh, de stad die bekend staat om zijn prachtige markt met een grote variëteit aan kleuren en geuren. Dit inpireerde Bobbi tot het samenstellen van haar Marrakesh Chic collectie, lezen jullie even mee?



Potten vol pigmenten, bergen met prachtig gekleurde stoffen en zakken vol met heerlijke kruiden als anijs, komijn en kurkuma....daardoor was het niet zo lastig om een make-up collectie samen te stellen. Je vindt in de collectie producten met een intense pigmentatie, die goed kunnen worden vervaagt voor een frisse en draagbare look (iets waar Bobbi Brown natuurlijk bekend om staat).

"From the dusty tones to the sandy textures, fall is about rich color made wearable" Bobbi Brown

Rich Color Eye Shadow EUR 26,00 in acht tinten
Goed gepigmenteerde cremige oogschaduws met een zijdezachte langhoudende finish


Lip color Desert Plum EUR 24,00 in één nieuwe kleur



Metallic Lip Color Violet Glaze EUR 24,00 (limited edition)


Rich Lip Color SPF12 EUR 24,00 in één nieuwe kleur


Creamy Lip Color EUR 24,00 in 2 nieuwe kleuren


De Rich Color Eye Shadows zien er prachtig uit en voelen ook erg goed aan! Het zijn geen echte mousse of creme oogschaduws, maar de poeder voelt cremiger aan dan bij "gewone" poeder oogschaduws. Ik heb de kleur Pink Silk getest en die is heel erg mooi! De kleur is natuurlijk wel erg licht, maar de pigmentatie en houdbaarheid zijn prima, het opbrengen is eenvoudig en blenden gaat prima. Ik ben dus ook erg benieuwd naar de meer sprekende kleuren!






De Marrakesh Chic collectie ligt vanaf september 2011 bij de Bobbi Brown counters die je vindt in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Er zijn ook counters in verschillende filialen van Parfumerie Douglas o.a. in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, de Lijnbaan in Rotterdam en in het nieuwe filiaal in Laren. Binnenkort opent er ook een counter in Maastricht (of misschien is deze zelfs al open, daar heb ik nog geen zekerheid over).

Zijn jullie, net als ik, ook fan van Bobbi Brown? Zijn jullie blij met de uitbreiding van de verkooppunten?

Deel dit artikel
Back to top