Nieuws

Inglot win-actie - hosted by Charmain

Vandaag hebben we iets gezelligs voor jullie, een superleuk idee van lezeres Charmain. Charmain is met ons meegegaan naar het openingsfeest van de Inglot flagshipstore, wat een heerlijk en gezellig feestje was tijdens een behoorlijk warme dag (ja ja, die hebben we toch wel gehad deze zomer). Bij een feestje hoort een kadootje en dat kadootje gaat Charmain vandaag weggeven!

Inglot Freedom palette 20 met Rainbow kleuren

Inglot Freedom palette 3 met Rainbow kleuren


Hallo dames!

Weten jullie nog dat er via Beautyscene een winactie was waarmee je een uitnodiging kon winnen voor het openingsfeestje van Inglot? Ik was 1 van de gelukkige winaressen! Ik heb daar ontzettend veel leuk dames ontmoet en een hele leuke avond gehad!

Debbie en Inglot hadden geregeld dat ook de winaressen een Freedom palette mochten vullen! Super leuk natuurlijk! Maar omdat ik ook al mee mocht wou ik het palette graag verloten onder jullie! Natuurlijk was dat geen enkel probleem, win-acties zijn op Beautyscene altijd welkom!

Ik heb het palette gevuld met de ''Rainbow'' oogschaduws. In totaal krijg je dus 6 kleurtjes! Ik heb voor neutrale kleuren gekozen die iedereen zal kunnen dragen. Daarom ook de volgende vraag: ''Wat zou jij het liefst aan het einde van de regenboog vinden?'' De leukste inzending wint het palletje!

Liefs, CharmainDit is het palette dat je kunt winnen!
Inglot Freedom palette 5 met Rainbow kleuren


Wat een leuk idee van Charmain en daarnaast ook nog eens superlief van haar! De kleuren die zij heeft uitgezocht zien er echt heel mooi uit en zijn inderdaad behoorlijk draagbaar, een musthave voor de echte make-up liefhebber, jong of oud! Dank je wel, Charmain, voor dit lieve kado, je zult iemand heel blij maken!

Wat moet je doen om kans te maken op dit Inglot palette:

  • plaats jouw antwoord op Charmain''s vraag ''Wat zou jij het liefst aan het einde van de regenboog vinden?''  in een comment bij dit artikel
  • doe dit voor maandag 5 september 2011
  • Charmain een winnares uitkiezen, waarna de Beautyscene redactie contact met haar opneemt.
  • het palette zal dan binnen twee weken bij de winnares in de bus vallen
Doen jullie mee? Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd om te weten wat jullie aan het einde van de regenboog zouden willen vinden? Justin Bieber misschien? Of een pot vol Inglot make-upjes?
Deel dit artikel
Back to top