Nagel & Handen

Aveda Caribbean Therapy Hand Treatment @ FNDH

Afgelopen maandag stapte ik met een flinke keelpijn in de auto op weg naar de Aveda lifetsyle salon FNDH in Den Haag. Ik had daar Caribbean Therapy hand treatment geboekt, waarbij mijn handen en nagels eens goed verwend zouden worden. Ik kan wel zeggen, ik kwam er herboren vandaan! Lees verder voor mijn review & ervaring....

FNDH Aveda is een fantastische zaak, het is een combinatie tussen een kapsalon, schoonheidssalon, winkel en de Nail Champagne Bar waar ik mijn behandeling had geboekt. Maar dat is niet alles, want het is ook nog eens een uitgebreide winkel waar je o.a. de producten van Aveda en Essie kunt kopen.
Champagne Nail Bar
Dit gedeelte bevind zich op de begane grond, net achter de winkel, je kunt hier terecht voor de manicure- en pedicurebehandelingen die FNDH Aveda aanbiedt. Het ziet er allemaal prachtig en sfeervol uit, je voelt je er helemaal thuis, zeker na een lekkere kop Aveda thee of een glaasje Pink Fizz Champagne!
Prachtige Essie lakjes, hier vind je vrijwel het complete standaardassortiment en tevens de seizoenscollecties!


The treatment

Ik heb gekozen voor de Caribbean Therapy hand treatment (EUR 52,00 voor 45 minuten, incl. nagellak EUR 63,00 voor 60 minuten), een verjongende en voedende behandeling die gebruikt maakt van allerlei plantaardige ingrediënten uit de Caribbean.
De producten die gebruikt worden komen uit de Caribbean Therapy bodylijn van Aveda.Mijn handen werden door de lieve schoonheidsspecialiste zorgvuldig gebscrubt met de Caribbean Therapy Body Scrub (EUR 45,40 pot 450 gr). Na het scrubben werden mijn handen gewassen in een kom warm water en waren mijn nagels aan de beurt.


Iedere klant van de Champagne Nail Bar krijgt een persoonlijk setje vijlen bij de behandeling kado, het is de bedoeling dat je dit setje weer meeneemt zodra je nog een keer komt. Dat is natuurlijk hygiënisch en daarnaast ook duurzaam, weggooien na één keer gebruik is natuurlijk zonde! Je kunt de vijlen natuurlijk ook zelf thuis gebruiken. Het kleine dopje dat je ziet is voor het pedicure apparaat.

Nadat mijn nagels netjes waren gevijld (er ging een klein stukje af en ze werden netjes in model gebracht, precies wat ik wilde!) weekten ze nog even in een bad met wat rozenolie. Omdat mijn nagelriemen los zaten van de nagel en er netjes uit zagen, was er niet veel onderhoud nodig. Maar als dat wel nodig is, dan wordt de Cuticle Control (EUR 16,00) gebruikt en de nagelriemen losser gemaakt met een rubberen bokkenpootje.

Hierna is het de beurt aan het spannende masker, de Caribbean Therapy rejuvenating concentrate. Het is een poeder dat wordt aangelengd met koud water, gek genoeg wordt het masker hierdoor warm! Dat voelt natuurlijk lekker aan bij het opbrengen, al oogt het wel een beetje rommelig. Na het opbrengen moet het masker een paar minuten intrekken, verpakt in plastic en afgedekt met een handdoek, verplicht relaxen dus!Hierna wordt alles netjes schoongemaakt met de Caribbean Therapy Body cleanser (EUR 21,50 tube 200 ml) en worden mijn handen & armen gemasseerd met de Caribbean Therapy Body creme (EUR 37,50 tube 200 ml). Ik word hier echt helemaal ontspannen door, heerlijk....zelfs mijn keelpijn is verdwenen! Mijn handen en nagels zien er goed uit, ruiken en voelen heerlijk, kortom....een heel geslaagde treatment!


Ik heb ervoor gekozen om geen nagellak aan te laten brengen, ik had nog behoorlijk wat werk liggen (lees : nagellakjes om te swatchen) dus dat vond ik zonde van het werk. Maar eigenlijk maakt dat de treatment natuurlijk helemaal af, nu had de schoonheidspecialste mijn nagels licht gepolijst voor een mooie glans. Na de behandeling kreeg ik ook nog een kleine goodiebag met verschillende kortingscoupon en een mini Aveda Rosemary & mint body wash.

Mijn eerste ervaring bij FNDH Aveda Lifestyle salon & spa is mij heel erg goed bevallen, zo goed dat ik eigenlijk niet kan wachten om er weer een keer heen te gaan. Ik ben ook benieuwd naar hun pedicurebehandlingen en keratinebehandelingen voor het haar! Maar ze hebben nog veel meer fijne en mooie treatments met de producten van Aveda, zeker een aanrader!

FNDH Aveda
Haagsche Bluf 71
Den Haag
tel. 070 - 345 8442
www.aveda-lifestyle.nl

Wil je eens voordelig kennismaken met FDNH (of een andere salon) dan kan dat heel goed via SpaBooking.nl. Daar kun je verschillende treatments extra voordelig boeken, niet alleen bij FDNH maar bij spa''s verspreid door heel Nederland. De selectie van de Spa''s en treatments zijn behoorlijk streng, je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd bij een hele goede spa terecht komt. Op de website vind je de beste deals bij de beste spa''s!

www.spabooking.nl

Deel dit artikel
Back to top