Nieuws

Professionals helpen met jouw beautyvragen!

Morgen heb ik een gezellige dag in het verschiet, de ochtend begint al goed met een interview met Blair Patterson van Estée Lauder makeup in de Bijenkorf in Amsterdam. Daarna ga ik door naar Eduardo Ferreira van Bobbi Brown cosmetics, ook voor een interview. Op één dag twee professionals op het gebied van make-up interviewen, daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken!

Eduardo Ferreira - Bobbi Brown

Daarom roep ik julie hulp in!

Natuurlijk kan ik zelf wel vragen bedenken, dat ga ik ook zeker doen, maar het natuurlijk nog veel leuker als ik jullie vragen aan hen kan stellen. 

Heb je een brandende vraag over make-up, stel die dan hieronder in de comments! Zet er natuurlijk even bij voor welke make-up artist de vraag bedoeld is en zet er, indien van toepassing, ook jouw leeftijd & een beschrijving van jouw uiterlijk bij. 


Blair Patterson - Estée Lauder

Heb je blauwe ogen en wil je weten welke kleur lipstick & blush jou het mooiste staat? Vraag het dan aan Eduardo of Blair, ze zullen zeker een goed advies geven! 
Wil je weten hoe je de huidige make-up trends kunt vertalen naar een dagelijkse make-up? Ask the experts!

Kortom, heb je een brandende vraag aan één van deze twee experts? Stel jouw vraag dan voor morgenochtend (woensdag 31 augustus 2011) in een comment! 
Ik zal de leukste vragen meenemen naar de interviews en die voorleggen aan Blair & Eduardo. Natuurlijk zullen jullie de antwoorden (en de verkozen vragen) snel terugzien in een artikel.

Thanks!

Deel dit artikel
Back to top