Reviews

Angel by Thierry Mugler, nu ook in eau de toilette

Angel van Thierry Mugler is een geur waar je van houdt of niet, ik geloof niet dat er een tussenweg is! Een bijzondere oriëntaalse, gourmand geur die al meer dan 20 jaar een vaste schare fans heeft. De geur is vrij zwaar, een bijzondere combi van Oosters, zoet en fruitig. Vanaf nu is er ook een lichtere, meer toegankelijkere eau de toilette van Angel te vinden, naast de bestaande eau de parfum die je hieronder ziet.


De flacon van Angel''s eau de parfum is die van een prachtige kristallen ster waarin de blauwe vloeistof heel mooi uitkomt. Voor de eau de toilette is gekozen voor een compleet andere vorm, nl. die van een vallende ster. Door de beweging weer te geven in de flacon hebben de ontwerpers ook de lichtere geur goed kunnen weergeven.Wat is er nu anders aan de eau de toilette? Er zijn zeker verschillen, maar toch zeker ook heel wat overeenkomsten, de geuren lijken vooral in de top exact op elkaar. Toch verandert dit heel snel en dat komt vooral omdat de eau de toilette heel wat minder zoet is en veel minder patchouli bevat, een ingrediënt wat behoorlijk overheersend is in de eau de parfum.Ik vind de eau de toilette veel meer in balans, de eau de parfum slaat nogal door in zoetheid, je ruikt heel duidelijk de vanille, honing, chocolade en bramen (en de patchouli!). Als je daarvan houdt dan is Angel eau de parfum zeker jouw favoriet! 

De Eau de toilette is lichter, poederiger, minder zoet en heeft door de roze peperkorrels en cederhout een pittigere bite! De witte muskus in de geur zorgt voor een fijne poederige finish, iets wat natuurlijk helemaal in is in parfumwereld op dit moment. Angel eau de toilette is dan ook de moderne versie van Angel te noemen!Momenteel draag ik beide geuren, rechts de eau de parfum en links de eau de toilette. De eau de parfum is de overheersende en verdrijft de lichtere eau de toilette volkomen. Dat is ook precies het voordeel van de eau de toilette, de geur is niet zo aanwezig en daardoor toch wat draagbaarder. De houdbaarheid is prima, maar niet zo sterk als die van de eau de parfum, al is deze bij Angel wel heel erg lang houdbaar!Het nieuwe gezicht van Angel eau de toilette is Eva Mendes, de geur zal vanaf eind augustus 2011 te vinden zijn bij de Thierry Mugler verkooppunten. Er is nog niet zo''n groot assortiment producten te vinden, maar dat zal waarschijnlijk nog wel komen.

Het assortiment Angel eau de parfum is heel wat groter, hier een selectie van de producten, je vindt alles in de webshop van De Bijenkorf:

Deel dit artikel
Back to top