Nieuws

Estée Lauder Pure Color Modern Mercury collectie

Estée Lauder brengt deze herfst een werkelijk prachtige herfst makeup collectie uit die de naam Modern Mercury heeft gekregen. Een combinatie van mooie metallics voor de ogen & nagels, subtiele glow voor de huid en mooie matte lipsticks, die wat mij betreft heel geslaagd is. Kijken jullie even mee voor alle informatie?



De collectie bestaat uit de volgende producten:

Pure Color Illuminating Powder gelée EUR 37,50 (limited edition)
Dit is een heel bijzonder product, een combinatie van poeder, vloeibaar product en gel dat de wangen een prachtige glans geeft zonder shimmery te zijn! De kleur is heel subtiel warm roze/beige en geschikt voor iedereen! Het is niet alleen een plaatje om te zien, maar in gebruik ook heel fijn.



Pure Color Velvet lipstick in Nude Velvet, Fuchsia Velvet en Red Velvet EUR 25,00 (limited edition)
Mooie matte lipsticks met een fluwelen glans, erg langhoudbaar en zeer gepigmenteerd! De kleuren laten zich ook goed mengen zodat je ook een minder felle of nude kleur kan creeëren.



Pure color eyeshadow duo in Modern Mercury en Black Chrome EUR 32,00 (limited edition)
Nieuwe oogschaduwduo''s in handige doosjes met een hele grote spiegel, de structuren van de oogschaduws zijn verschillend, meestal is één kleur mat en de andere meer glanzend. Modern Mercury is in het echt donkerder dan op de foto!




Pure color liquid eyeliner in Black Quartz EUR 22,00 (limited edition)
Een geweldige waterproof eyeliner in zwart met metallic glinstering, heel jammer dat deze limited te krijgen is.



Pure color Nail lacquer Metallic Sage EUR 20,00 (limited edition)
Dit is echt één van de toppers van de collectie, een prachtige metallic groen/goud, met meer groen dan goud! Mushave!


De Modern Mercury collectie ligt vanaf eind augustus 2011 in de winkels en is echt zeer de moeite waard! Laat je adviseren bij een Estée Lauder counter als je passend advies wil hoe je deze producten kunt toepassen in jouw make-up routine, zo creeër je jouw eigen Modern Mercury look! Heb je dit weekend nog tijd en ben je in Amsterdam? Ga dan zeker even het Estée Lauder event in de Bijenkorf bezoeken, lees er hier meer over!

Wat vind jij van deze collectie? Gaan jullie ook voor de Illuminating Powder Gelée en de nagellak? Of staat er nog meer op jullie wish/shoplist?

Deel dit artikel
Back to top