Nagel & Handen

Catrice nieuwe nagellakjes herfst 2011

Vandaag krijgen jullie van ons alle nieuwe Catrice producten te zien, dan zijn jullie helemaal op de hoogte van alle wijzigingen in het Catrice & Essence schap. Laten we beginnen met de nieuwe nagellakjes, daar zijn jullie misschien wel het meest benieuwd naar?

Er komen 14 nieuwe nagellakjes in het vaste assortiment, in totaal heeft Catrice nu 40 Ultimate Nail Lacquers in haar assortiment die allemaal (zoals nu ook al het geval is) EUR 2,49 per stuk kosten. Letten jullie ook op de kleuren en de namen? Er zit volgens mij best wat interessante dupes bij!


Vanaf deze maand, september 2011, zal het Catrice schap ietwat worden omgebouwd en verandert door de nieuwe producten en de producten die verdwijnen. Dat gebeurt niet in ieder Kruidvat filiaal op hetzelfde moment, het kan dus zijn dat je nog wat geduld moet hebben, maar de nieuwe lakjes komen eraan!Hierboven alvast een leuke vergelijking tussen Captain Sparrow''s Boat en een "high end" nagellak, kun jij raden welke het is? En welke lakjes staan op jouw wishlist?

Deel dit artikel
Back to top