Nieuws

Catrice - vervolg nieuwe producten herfst 2011

Niet gisteren, zoals eigenlijk beloofd, maar alsnog vandaag in een uitgebreid artikel alle nieuwe producten van Catrice. Gisteren hebben jullie een voorproefje gekregen van de nieuwe nagellakjes, vandaag zijn de producten voor ogen, lippen en wenkbrauwen aan de beurt. Kijken jullie mee?

De onderstaande nieuwe producten gaan deel uitmaken van het vaste Catrice assortiment dat je vindt in het grote schap bij het Kruidvat. Sommige van de producten zijn ook uitgebracht bij de Modern Muse collectie die deze maand in de winkels ligt. De producten zullen deze maand in de schappen te vinden zijn!

Absolute eye colour mono shadow in 11 nieuwe kleuren EUR 2,79


Made to stay long lasting eye shadow in 6 kleuren EUR 3,49

v.l.n.r. Pearly harbour, Romans gone bad & Star Wars here
v.l.n.r. Lord of the Blings, Metall of honor en Jennifer''s Goldrush

Fake it! Flase lashes mascara EUR 4,49 - Evolution to revolution Black volume mascara EUR 4,49 - Lashes to kill waterproof volume mascara EUR 3,99Precision eye pencil in 8 metallic kleuren EUR 2,29
Blackstreet boy, Like a grayer, Silver Stallone, Rolling like a stone, Just the blue of us, Khaki too, I wood if I could en Wild Thing


Smokey eyes pencil in 3 kleuren EUR 2,49
The black earl, Gloria Greynor en It''s a pleasure treasure

Eye brow stylist in 3 tinten EUR 2,49


Gel eye liner in 2 nieuwe kleuren EUR 3,99
In love with a robot en Sherlock & Khaki Holmes

Lip appeal - Moisture & shine lip gloss in 2 nieuwe kleuren EUR 3,79


Colour show - colour & stay lip gloss in 2 nieuwe kleuren EUR 3,79Precision lip liner in 8 kleuren EUR 3,79
Chocaholic, Nude religion, Lost in the rosewood, Berry & Sally, Wood you?, - onbekend -, The roof is on fire en Read my lips

Colour infusion - long lasting lip stain in 5 kleuren EUR 3,99
Hollywood, Rosewood avenue, Meet mrs. Rosevelt, Don''t call me princess en Red & the city

Prime and fine - smoothing refiner EUR 4,99


Re-touch - reflecting concealer in 3 kleuren EUR 3,99


Wat is Catrice weer heerlijk creatief geweest met hun namen, echt super! Ik heb al heel wat van de producten gezien, gevoeld en geprobeerd, de redactie van Beautyscene is in elk geval behoorlijk enthousiast! Hebben jullie die spannende Fake it! mascara gezien met het bijzondere rups-vormige borsteltje?
Maar ook de producten die misschien niet zo spannend lijken, zoals de Precision eye pencils, zijn echt een fijne toevoeging aan het assortiment, zeker tegen de prettige prijzen die we van Catrice kennen!

Vertel.....wat staat er op de wishlist? En zijn jullie benieuwd naar swatches en meer informatie over de producten? Let us know!

Deel dit artikel
Back to top