Reviews

Review: David Beckham - Homme

David Beckham, wie kent hem niet. Menig vrouw (en man?) zou met hem wel eens een beschuitje willen eten. Ik vraag mij wel eens af wat de magie is die deze man nu precies uitstraalt. Geld? Of toch dat boevenkoppie of charisma? Dit zijn trouwens ook onderdelen die je terug ruikt – behalve dat geld dan – in de allernieuwste Beckham fragrance! Lees verder voor meer informatie.

David Beckham Homme is een houtachtig en licht kruidig parfum dat mij licht bekend voorkomt. Dat is niet zo gek want net zoals veel mannen is het de wens van Beckham om een modern en mannelijk parfum te creëren met een licht klassieke touch.De geur opent onmiskenbaar met de frisse geur van citrus in combinatie met gember. Al snel wordt de geur wat meer houtachtig. Dit wordt verzorgt door de basis die bestaat uit  mahoniehout, patchoeli en musk.

Opvallend is dat veel van de voorgaande Beckham geuren (Instinct, Intimately) Bergamot bevatten en deze geur bevat dit ingrediënt niet. Deze geur ruikt dan ook absoluut anders dan de geuren die we gewend zijn van Beckham. Op dat gebied is hij absoluut geslaagd een andere richtingin te slaan geurtechnisch gezien!

De hartnoten bestaan uit kasjmierhout, leer en rozemarijn, alhoewel ik moet bekennen dat mijn neus dit laatste ingrediënt niet kan signaleren. De kracht van deze geur is dat de promo-afbeelding, verpakking, flacon en natuurlijk de geur zelf de consument constant op het verkeerde been zetten, en dat is leuk.Allereerst de promo-afbeelding: Je ziet hierop een zakelijke Beckham terwijl de geur toch meer sportief is en mijn gevoel zegt dat een sportieve afbeelding waarom David zijn buikspieren tentoonstelt. Dat goevoel van mij klopt toch wel weer een beetje, want dat maakt hij in onderstaand filmpje weer helemaal goed:
De verpakking is strak en redelijk onopvallend, de flacon oogt licht waterig en de geur is om er maar even een nieuwe term in te gooien spicy sportief. Uitermate geschikt voor de knappe voetballer… Och, ik bedoel natuurlijk man!

  • Eau de toilette 30 ml - EUR 21.00
  • Eau de toilette 50 ml - EUR 31.00
  • Eau de toilette 75 ml - EUR 41.00
  • Aftershave lotion 50 ml - EUR 21.00
  • Shower gel 200 ml - EUR 12.00

    David Beckham Homme is verkrijgbaar vanaf deze maand (september 2011) verkrijgbaar bij parfumerie en drogist.
     
Deel dit artikel
Back to top