Inspiratie & Tutorials

Haus of Ü feat. Nymph (a.k.a. Lady Gaga)

Lady Gaga is de favoriete zangeres van mijn dochter Bo, maar ook ik ben zeker fan van haar muziek & artistieke veelzijdigheid. Gaga inspireert ook veel meiden en vrouwen op het gebied van make-up, kortom...tijd voor Gaga op Beautyscene! Hebben jullie de prachtige nieuwe mini-video al gezien?


"You and I"

is haar laatste nieuwe single, jullie hebben de videoclip vast al gezien? Die is weer behoorlijk bijzonder, zeker omdat Gaga zelf te zien is als haar alter ego Jo Calderone. Wat ik niet wist, is dat Gaga voor You and I naast haar reguliere video maarr liefst 5 verschillende fashion video''s heeft opgenomen.



De video''s zijn gemaakt door het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, toch wel iets om trots op te zijn! Gaga is behoorlijk naturel te zien in de video, voorzien van subtiele make-up door Val Garland. Haar kleding is gekozen door Nicolas Formichetti en is van Hussein Chalayan. Op haar nagels een Minx in speciaal voor haar gecreeërde kleuren door Marian Newman.



Als de andere vier video''s ook verschijnen, zal ik ze zeker in dit artikel plaatsen. Volg natuurlijk Lady Gaga op Twitter, ze houdt jullie op de hoogte en een andere aanrader is om Inez & Vinoodh te volgen op Tumblr, heel speciaal & prachtig!

Wat vinden jullie van deze fragiele, kwetsbare Lady Gaga? 

Deel dit artikel
Back to top