Nieuws

In de spotlight: Make-Up Studio

Zijn jullie al bekend met het merk Make-Up Studio? Afgelopen week was ik aanwezig bij een presentatie van dit mooie merk. Ik was behoorlijk onder de indruk, dus het leek me een mooi moment om dit merk eventjes in de schijnwerpers te zetten. Bovendien heb ik meteen een leuk nieuwtje om te delen, dus lees snel verder!

Make-Up Studio is een cosmeticamerk van Nederlandse bodem en werd oorspronkelijk eind jaren ''80 ontwikkeld door en voor visagisten. De basis werd gelegd door een serie oogschaduws en is inmiddels uigegroeid tot een zeer brede collectie met een aantal interessante producten.Eén van de voornamelijkse doelen van Make-Up Studio was om hoogwaardige producten op de markt te brengen die ook nog eens goed betaalbaar zijn. Dat is absoluut gelukt, want de prijs/kwaliteitverhouding is bij dit merk dik in orde. Zo betaal je voor een lipstick EUR 15,90 en voor een losse eyeshadow Refill EUR 5,90. Daarnaast kan je zelf palettes samenstellen zodat je een palette hebt die helemaal is afgestemd op jouw favoriete tinten.Ik moet eerlijk zeggen dat ik op enkele kwasten na vrij weinig ervaring had met Make-Up Studio, maar ik ben aangenaam verrast! Ik heb tijdens de presentatie een aantal producten uit kunnen testen en ik was zeer onder de indruk van de geweldige pigmentatie en de heldere kleuren. Laat je overigens niet afschrikken door de vele felle kleuren die dit merk rijk is, want ook voor rustige neutrale tinten ben je bij Make-Up Studio op het juiste adres. Het is dus absoluut niet meer een merk dat alleen bedoeld is voor visagisten, maar eigenlijk voor iedereen!

Make-Up Studio is op dit moment nog wat beperkt verkrijgbaar, maar ik heb heel goed nieuws voor jullie. In november zal namelijk de allerleerste Make-Up Studio-winkel geopend worden! Natuurlijk waren de producten al te koop bij Back Stage in Amsterdam, maar in de nieuwe winkel zal dus alleen maar Make-Up Studio verkocht worden en zullen er zelfs nog meer producten verkrijgbaar zijn. Bovendien zal je er ook terecht kunnen voor professioneel make-upadvies en speciale tips en tricks van de visagisten. Klink veelbelovend, nietwaar? De locatie van de winkel is nog even onder voorbehoud en daarom nog niet bekend, maar zodra we meer informatie hebben laten we jullie dat uiteraard weten.

Het assortiment van Make-Up Studio is ontzettend breed en er is keuze genoeg, dus ik heb een paar van mijn favoriete producten uitgekozen om even in het zonnetje te zetten. In een later artikel zal ik de producten wat uitgebreider toelichten, maar bij deze vast een voorproefje:


Het grote Polish-penseel (EUR 28,90) was tijdens de presentatie groot favoriet en is dé ideale kwast om foundation mee aan te brengen en uit te werken. Hij werd vooral aanbevolen in combinatie met de Light Velvet Foundation (EUR 27,90), dus ik kan niet wachten om deze twee samen uit te proberen.

Een ander populair product is de zogenaamde 2-Way Gel (EUR 14,90), een product dat geweldig werkt in combinatie met losse glitters. Je kan deze basis namelijk over je oogschaduw heen aanbrengen om er vervolgens nog wat extra glitters overheen te deppen voor een extra schitterend effect. De gel zorgt ervoor dat de glitters meer grip hebben en perfect op hun plek blijven.

Als laatste is het misschien ook leuk om nog even wat over de palettes te vertellen. De palettes van Make Up Studio kan je leeg kopen en zelf opvullen met losse oogschaduws of lipsticks. De prijzen van de palettes variëren van EUR 5,90 tot EUR 19,90 en de refills kosten meestal niet meer dan EUR 6,90 per stuk. Prima prijzen dus!

Jullie kunnen dus binnenkort veel meer informatie over deze mooie producten verwachten en wanneer er meer bekend is over de Make-Up Studio-winkel laten wij het uiteraard weten. Tot die tijd zijn de producten van Make-Up Studio natuurlijk gewoon verkrijgbaar bij Back Stage aan de Rozengracht 101-103 in Amsterdam en bij verschillende schoonheidssalons en webshops zoals bijvoorbeeld hetcosmeticahuis.nl

Deel dit artikel
Back to top