Nieuws

Yves Saint Laurent Tuxedo Holiday look 2011

Na een prachtige herfst/winter collectie laat Yves Saint Laurent opnieuw een prachtige, kleine Holiday collectie zien. De collectie is geïnspireerd door de legendarische Tuxedo ofwel smoking die Yves Saint Laurent in 1966 lanceerde voor vrouwen. De tuxedo komt nu terug in twee mooie palette''s, kijk snel verder...
De smoking is zoals jullie kunnen zien een echte klassieker en daarbij hoort natuurlijk een klassieke smoky eye en die kun je prima creeëren met het Palette noir terriblement!

Palette noir terriblement eye shadow palette EUR 54,60 (limited edition)


Palette blanc terriblement face highlight palette EUR 54,60 (limited edition)


Manicure duo no. 6 mat & glanzend zwart EUR 31,70 (limited edition)


Rouge pur couture in 4 nieuwe kleuren Rouge déesse, Rose aphrodite, Pourpre divine en Rouge eros EUR 29,75Vanaf november 2011 zul je deze producten, veelal tijdelijk, kunnen vinden bij de verkooppunten van Yves Saint Laurent. Zover ik nu weet zijn al de producten slechts tijdelijk te koop, maar over de lipsticks heb ik geen zekerheid, die zouden ook deel kunnen gaan maken van de vaste collectie. Het oogschaduwpalette ziet er prachtig uit en wat dacht je van de Rouge eros, gewoon prachtig!Wat vind jij van deze kleine collectie make-up producten? Inspireert het je alvast voor jouw make-up tijdens de feestdagen of is het daarvoor nog een beetje te vroeg?
Deel dit artikel
Back to top