Nieuws

Win 1 van de 3 SpaBooking.nl vouchers en relax!

Ben je deze week weer van start gegaan met school en/of werk? Viel het je een beetje zwaar omdat vakantie vieren toch wel heel lekker is? Dan heb ik een leuke & voordelige tip voor je, je kunt deze week extra voordelig een heerlijke Spadeal boeken voor maar EUR 35,00! Extra leuk : wij geven 3 vouchers weg aan onze lezeressen!

Sinds gisteren is de SpaBooking Week van start gegaan op www.spabooking.nl. Gedurende de week van 5 t/m 11 september 2011 bieden de spa’s speciaal samengestelde behandelingen aan voor EUR 35,00.

Hebben jullie het artikel van vorige week gelezen over de heerlijke manicure behandeling die ik heb gehad bij FNDH in Den Haag? Dat was echt heerlijk, zeker een aanrader. Ook erg handig als je lekker gaat shoppen in Den Haag, boek dan samen met jouw shoppartner een behandeling, echt erg gezellig daar in het centrum van Den Haag!

Maar er zijn door heel Nederland (en volgens mij ook in Antwerpen) verschillende mooie & luxe spa''s waar je bijvoorbeeld een uitgebreide facial of stone relax behandeling kunt boeken. Exclusief voor SpaBooking.nl stellen deze spa’s een arrangement beschikbaar voor een speciaal tarief. De spa’s zijn geselecteerd op kwaliteit en uitstraling en zitten verspreid door het land.

Hoe werkt het?

Ga naar SpaBooking.nl en bestel tussen 5 en 11 september je favoriete EUR 35,00 arrangement bij een spa naar keuze. Je ontvangt de voucher via de post, je dient zelf een afspraak te maken bij de desbetreffende spa. Je hebt t/m 30 september 2011 de tijd om de voucher in te wisselen en de behandeling te ondergaan, plan dus direct een afspraak in!

Win

Wij mogen 3 vouchers t.w.v. EUR 35,00 weggeven aan onze lezeressen. Ga snel naar onze Facebook en "like" deze post voor 12 september 2011, natuurlijk vinden we het extra leuk als je motiveert waarom je deze voucher wilt winnen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar de behandeling die je zou kiezen! :-)Edit 15-09-2011: De drie winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Zij ontvangen hun voucher via SaBooking.nl
Deel dit artikel
Back to top