Nagel & Handen

NOTD Chanel Coco Blue (Les Jeans de Chanel)

Voor Fashion''s Night out, zeg maar de introductie-avond van Fashion Week, heeft Chanel de Les Jeans de Chanel collectie gecreeërd. Een collectie van drie jeansblauwe nagellakjes die exclusief verkrijgbaar zullen zijn bij de diverse Chanel boutiques. Vandaag kan ik jullie alvast Coco Blue laten zien, de bleke lichtblauwe van het stel!Coco Blue is een baby blauwe creme nagellak (ondanks de lichte shimmering die je in op de foto''s met flits ziet) die redelijk fel is, voor een baby blauw, that is! Coco Blue heeft net iets meer pit dan bleekblauw, het is dan ook niet echt een bleke jeansblauw, die zou toch wat lichter moeten zijn. 

met flits

Coco Blue lakt heel makkelijk, in twee laagjes heb je een prima dekking die fris oogt. Ik hou zeker van dit soort kleurtjes, ze vallen op en toch niet teveel. Of althans, niet in negatieve zin, het is niet too much, zeg maar. Ik zie trouwens dat mijn pink niet helemaal netjes gelakt is, blijkbaar wilde ik iets te snel foto''s maken *wink*.

met flits
zonder flits

Gisteren kreeg ik ook de vraag of Coco Blue zou lijken op Riva, de vrij unieke nagellakkleur die Chanel in december 2010 uitbracht voor hun Cruise collectie. Maar nee, ik kan jullie laten weten dat de kleuren vrij veel verschillen. Riva is heel wat bleker, lichter en misschien ook wel een tikje braver.Wil je Riva nog even bekijken? Neem dan een kijkje in dit artikel en bekijk ook de "dupes" van Riva, volgens mij lijkt OPI What''s with the cattitude? eigenlijk wel heel erg op Coco Blue. Ik ga deze week zeker nog even op zoek naar eventuele dupes.

Coco Blue zou officieel vanaf 7 september 2011 exclusief te koop moeten zijn bij de Chanel boutique aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.....maar.....van één van onze fans op Facebook begreep ik dat dit uitgesteld is naar 15 september. Wil je meer weten, bel dan even met de winkel

Deel dit artikel
Back to top