Inspiratie & Tutorials

Make-up look 6 september 2011 + how to video

Het werd echt weer eens tijd voor een make-up tutorial/how to, iets wat ik vroeger wel wat vaker deed, maar de laatste tijd niet meer zo vaak. Ik vind het best lastig, ik vind mijzelf geen make-up artiest en ik ben ook niet zo vreselijk creatief, dus echt vernieuwend is mijn make-up niet. Toch moet ik het echt eens wat vaker doen, het is tenslotte ook gewoon leuk om te doen! Kijken jullie mee?

De look die ik heb gemaakt is ook de look die ik droeg in dit filmpje. Ik moet zeggen dat het een snelle look was, ik kwam net terug van sporten, dook onder de douche, heb mij heel snel opgemaakt en mijn haren gedaan. Toen nam ik de video op en eerlijk is eerlijk, helemaal perfect zat mijn make-up niet. Maar de producten zijn wel heel mooi, zeker de combinatie van MAC''s satin taupe (zeker mijn favoriet) en de Estée Lauder Black chrome eyeshadow duo! En wat vinden jullie van de Stunner blush & Peachstock lipstick?Op de foto liggen alle producten die ik heb gebruikt, maar op de video gebruik ik alleen de volgende producten:

  • Bourjois Effet Smoky eye pencil
  • Estée Lauder Pure color eyeshadow duo Black Chrome (& MAC 214 brush)
  • MAC eyeshadow Satin Taupe (MAC 226 brush) & Naked Lunch (MAC 217  brush)
  • Lancome Star Bronzer mineral mat 03 Naturel bronze (MAC 174 brush)
  • MAC blush Stunner (MAC 109 brush)
  • Chanel wimperkruller
  • La Mer lipbalm
  • MAC lipstick Peachstock
  • MAC lipgelée Resort life
Dit is het resultaat, een messy smoky eye die je naar gelang ook nog wat donkerder kunt maken. Er had nog wat extra kohl bij gemogen voor een iets stoerdere look, dan lijkt de make-up nog meer op die uit het filmpje. Ik ben behoorlijk onder de indruk van Peachstock trouwens, dat is echt een aanrader als je op zoek bent naar een warme nude lipstick. De combinatie met Resort Life is niet perfect, Resort Life vind ik iets te licht, maar met een beetje mixen en matchen (en weer wegvegen) kom je er best wel! Elke andere peachy of gouden lipgloss zorgt natuurlijk ook voor wat glans.

Als jullie nog vragen hebben, stel ze dan gerust! En natuurlijk wil ik graag van jullie weten of jullie wat vaker how to''s of tutorials willen zien? Verwacht geen spectaculaire looks, maar ik wil met alle plezier af en toe een filmpje maken van mijn make-up looks.
Wie weet word ik dan toch nog eens creatief?
Deel dit artikel
Back to top