Reviews

Review: LOOkX Winter 2011/2012 collectie

De LOOkX Make-up collectie Winter 2011/2012 is geïnspireerd op de trends van dit fashion seizoen. Erg bijzonder is dat LOOkX dit seizoen twee stijlen combineert. Want waar Rock Cool uitblinkt in zilver en zwart, zo romantisch zijn de Warm & Shine onderdelen van deze collectie.

De herfts/winter collectie van LOOkX is er eentje om flink mee te experimenteren. De nieuwe High Pigmentation Stay On Gloss (EUR 17,95) is daar een goed voorbeeld van. Deze combineert het long lasting effect van een lipstick met de hoogglans van een gloss en is wat mij betref DE nieuwe LOOkX binnenkomer.Op de onderstaande afbeelding zie je van links naar rechts: Nude 22, Fuchsia 23 en Aubergine 24. De pigmentatie van deze lipgloss is simpelweg fantastisch. Je hebt werkelijk maar een klein beetje nodig voor een volledige dekking. De houdbaarheid is ook erg goed en de gloss geeft geen plakkerig effect aan de lippen. Kortom: must have!De Duo Oogschaduws (EUR 7,55) uit de winter collectie bestaan uit een glanzende en een donkere tint. De tinten zijn zeer goed te combineren maar kunnen uiteraard ook individueel gedragen worden. Ook deze oogschaduws hebben een uitstekende pigmentatie en houdbaarheid.


Oogschaduw 115 LOOkX DUO Sand
en Oogschaduw 117 LOOkX DUO Goldbrown


Oogschaduw 116 LOOkX DUO SilverGrey en Oogschaduw 114 LOOkX DUO Purple

Wil jij je gezonde zomergloed nog een paar maanden behouden? Dan is de LOOkX Velvet Pure Powder (EUR 20,50) een fijn product. Je brengt deze met een grote gronzer/blush kwast aan voor fixatie en directe bescherming tegen vrije radicalen. Dit poeder matteert enigszins, maar geeft ook dat kleine beetje zomergloed. In de onderkant van de verpakking vind je overigens ook een sponsapplicator, die heb ik echter zelf niet gebruikt.
Tot slot bevat deze collectie ook de nieuwe LOOkX Ultra Lash Mascara (EUR 20,95). Deze verlengt, maakt voller en zorgt voor een natuurlijke krul. Ik moet jullie bekennen dat ik eigenlijk nooit tevreden ben over mijn wimpers. Ze zijn kort, recht en tja, zeer onopvallend. De LOOkX mascara zorgt absoluut voor volume en is makkelijk in gebruik.
Het kleine borsteltje bevat verbazingwekkend veel mascara, want met één beweging voorzie ik beide ogen van mascara. De krul zie ik niet echt terug maar dit is een zeer fijne mascara vooral tijdens drukke ochtenden wanneer e geen tijd hebt om drie laagjes aan te brengen.

Natuurlijk heb ik met mijn favoriete producten uit deze LOOkX Make-up collectie Winter 2011/2012 nog even een look gemaakt. Op de onderstaande afbeeldingen heb ik gebruik gemaakt van de Velvet Pure Powder, Oogschaduw 117 LOOkX DUO Goldbrown, Ultra Lash Mascara en de wonderschone Fuchsia 23 High Pigmentation Stay On Gloss (en een klein beetje MAC Strobe cream voor een lekker glansje op de jukbeenderen).
Ik ben wederom enorm te spreken over de allernieuwste LOOkX producten. Het lijkt erop alsof de dames en heren achter de schermen dit seizoen meer focus hebben gelegd op de pigmentatie van de producten en dat is te merken, chapeau! Daarnaast is de collectie goed te combineren en lekker draagbaar.

Ben jij op zoek naar verkooppunten neem dan even een kijkje op http://www.lookx.com/. Hier vind je ook make-up tips, LOOkX step by step aanbrengtechnieken, inspirerende foto’s en backstage video’s.  

Deel dit artikel
Back to top