Nagel & Handen

Nailtini Gardenparty Collection by Janie Bryant

Alweer veel te lang geleden informeerde ik jullie over een enorm leuke nagellakmerk genaamd Nailtini. Deze van oorsprong Amerikaanse fabrikant ontwikkeld bijzondere nagellakken die je met elkaar kunt mixen (straight up colors en toppers). Afgelopen maand hebben zij een vierkoppige collectie uitgebracht die is ontworpen door niemand minder dan van Janie Bryant!

Speciaal voor Nailtiny ontwierp Janie Bryant (Emmy-winnaar, Stijldeskundige en Kostuumontwerper voor de AMC en Mad Men) een speciale limited Edition nagellakcollectie geïnspireerd op Gardenparties! Nailtini is zoals gezegd een Amerikaans merk dat (gelukkig voor ons nagellakliefhebbers) wordt verkocht bij Time4beauty.Admiral Perry is een mooie zeer snel dekkende (ik draag op de afbeelding slechts een laagje nagellak) midden crème blauwe nagellak. Qua kleur komt hij toch wel een klein beetje in de buurt van de Blue Denim van Dior.
Dol op pastelkleurtjes? Dan is de Blue Carnation helemaal jouw ding. De kleur is zeer zacht en ‘pale’ blauw die de handen niet zichtbaar bleker maakt en dat is natuurlijk wel heel bijzonder. De nagellak bevat ook een klein vleugje grijs en dat maakt de kleur zeer draagbaar.
Blushing Lady
is wederom een pastel kleurige nagellak, deze keer uitgevoerd in zacht roze. Ook deze nagellak heeft een mooie, romige crème finish en is naast de koninklijke Admiral Perry toch wel een favoriet uit deze collectie. De nagellak geeft een uitstekende dekking in twee laagjes.
Garden Jubilee
is een bijzonder nagellakje die ik persoonlijk als topping (top coat) zou gebruiken. De nagellak is sheer, maar kan met een aantal laagjes ook opgebouwd worden voor een dekkend resultaat (zie nagelwieltje). De kleur heeft een duo chrome finish die varieert van roze naar bruin en van brons naar groen.De nagellakken zijn verkrijgbaar in fullsize (EUR 13,00) formaat maar je kunt ook een enorm schattig minisetje (EUR 23,00) aanschaffen waarin je alle kleuren vindt. De mini nagellakjes zijn trouwens behoorlijk groot, wanneer je bedenkt dat de mini’s van Essie 5 ml nagellak bevatten en die van OPI 3,5 ml, dan vinden jullie het vast goed om te vernemen dat de mini’s van Nailtini maar liefst 7 ml nagellak bevatten.De Nailtini nagellakken zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een lange houdbaarheid. De brush is breed en zorgt ervoor dat je in een enkele handeling het volledige nageloppervlak van nagellak kunt voorzien. Wil jij het leuke minisetjes of een van de nagellakken los aanschaffen? Dan zou ik niet te lang wachten. Deze nagellakjes zijn uitgebracht in een gelimiteerde oplage dus… op = op!

Time4beauty verzendt via de pakketpost naar Nederlandse adressen (EUR 7.50 per bestelling) en doet dat enorm snel, uiteraard verzenden ze ook binnen België. Betalen kan via een bankoverschrijving, dat is een fluitje van een cent.

Deel dit artikel
Back to top