Nieuws

Givenchy Je veux la lune review & look

Toen ik de presentatie bijwoonde van de nieuwe make-up collectie van Givenchy wist ik het al meteen, dat is werkelijk een musthave collectie! Ik heb vandaag lekker gespeeld met de mooie producten en daarvan heb ik natuurlijk foto''s gemaakt, kijken jullie even mee?

In dit artikel kunnen jullie even teruglezen welke producten deel uitmaken van de Je veux la lune collectie. Ik heb met het spannende Les ombres de lune Lune Mystérieuse doosje en de prachtige Le Prisme Lune Rosée de look gemaakt, maar dat is niet alles wat ik gebruikt heb.

Les Ombres de lune Lune Mystérieuse EUR 50,50 (limited edition)

Le Prisme Lune Rosée EUR 40,50

Gloss Interdit Capricious Pink EUR 25,00 (vaste collectie)
Natuurlijk is een look niet af zonder mascara en oogpotlood (nou ja, bij mij in elk geval niet!). Als mascara heb ik de spannende Phenomen''eyes effet extension in Extension black gebruikt, kennen jullie de mascara al? Ik gebruik de Phenomen''eyes al een aantal jaartjes en het is toch wel één van mijn favorieten!


Dit is het resultaat, ik heb voor de ogen alleen Les Ombres de lune gebruikt, door de (zeer gepigmenteerde) zwart te mengen met de champagnekleurige poeder kun je heel veel kanten op. Op mijn wangen de mooie blush met een heel klein beetje Les Ombres de lune als highlighter! En de Capricous Pink gloss is echt prachtig, ze ruikt ook nog eens heerlijk!
Het zijn werkelijk prachtige producten en zeer de moeite waard om eens van dichterbij te gaan bekijken. Givenchy make-up is exclusief te koop bij een aantal filialen van Parfumerie Douglas, neem zeker een kijkje als je in de buurt bent, het is zeker de moeite waard, ik ben fan!


Wat vinden jullie van de producten? Zijn jullie ook nog benieuwd naar een how to met deze producten? Laat het dan zeker even weten!

Deel dit artikel
Back to top