Nieuws

Win-actie : win een CHI stijltang i.s.m. Stijltangstore.nl

Als er 1 product echt onmisbaar is in mijn beauty-garderobe dan moet dat toch wel een stijltang zijn. Zonder stijltang de week doorkomen is voor mij echt onmogelijk en daarom vind ik het extra leuk dat wij namens Stijltangstore.nl een CHI stijltang mogen weggeven!


Ik heb in de afgelopen jaren al best heel wat stijltangen kunnen uitproberen, samen met mijn dochter die iedere ochtend "braaf" haar haren stijlt. En eerlijk is eerlijk, daar zaten best fijne stijltangen tussen maar toch steekt er voor ons 1 bovenuit, de stijltang van CHI is echt onze favoriet!

Maar ja, na twee jaar dagelijks intensief gebruiken is mijn roze CHI stijltang eigenlijk wel aan vervanging toe, ook al doet hij zijn werk eigenlijk nog wel goed. Wat dat aan gaat ben ik natuurlijk wel verwend, ik zie zoveel leuke en mooie dingen voorbij komen dat ik altijd het nieuwste van het nieuwste wil proberen.


 Nadat ik onlangs in een persbericht een mooie CHI Original 4 digital stijltang voorbij zag komen, ben ik daar online even naar op zoek gegaan. Bij de Stijltangstore.nl vond ik een hele grote keuze, dat vind je in een "echte" winkel niet maar gelukkig online dus wel. Naast een duidelijke foto vond ik ook nog eens uitgebreide & correcte informatie over de stijltang, zo las ik dat je de temperatuur helemaal kunt instellen en ook dat de stijltang automatisch uitschakelt. Dat doet onze oude vertrouwde roze beestje niet (en dat is niet altijd handig!).

Samen met de tang kun je ook direct accesoires zoals een hittebestendige tas en de CHI silk infusion bestellen tegen een extra voordelige prijs, handig want zo heb je direct alles in huis voor een prachtig & stijl kapsel!

CHI summer travel set

Inmiddels ben ik er wel uit, ik wil wel zo''n CHI Original 4 digital stijltang, nu nog bestellen! Maar voor één van onze lezeressen heb ik wel heel goed nieuws, wij mogen nl. een CHI Original 4 digital stijltang t.w.v. EUR 159,00 weggeven! Wat moet je ervoor doen:

  • laat voor 19 september 2011 een comment hieronder achter waarin in je uitlegt waarom jij deze stijltang echt nodig hebt! Probeer dit zo orgineel mogelijk te doen, je mag er bijvoorbeeld ook een video of foto bij maken en de link plaatsen in de comment! De leukste, grappigste en origineeltste inzending wint de stijltang!
  • na 19 september 2011 krijgt de winnaar een comment/reply op de inzending, check dus altijd zelf even dit artikel of jij de winnaar bent (hou Facebook in de gaten). Je hebt vervolgens een week de tijd om ons jouw adres te mailen, waarna de prijs direct wordt verzonden door Stijltangstore.nl
  • helaas zijn redactieleden van Beautyscene.nl uitgesloten van deelname...... *wink*

Ben je benieuwd naar welke stijltangen CHI en andere merken nog meer hebben? Neem dan zeker een kijkje in Stijltangstore.nl! Speciaal voor lezers van Beautyscene.nl heeft Stijltangstore.nl een leuke aanbieding, als je de CHI Original 4 digital stijlang besteld krijg je er de bovenstaande CHI summer travel set bij. Deze geweldige aanbieding vind je hier (<---klik)

Deel dit artikel
Back to top