Nagel & Handen

Review: Misa - Hip to my Jive herfstcollectie

De Misa Hip to my Jive herfstcollectie is een nagellakcollectie met mooie retro kleurtjes en een hoog pin-up gehalte. Ik kan jullie alvast verklappen: In real life zijn de kleuren nog veel mooier dan de eerste promoafbeeldingen deden vermoeden. Zijn jullie klaar voor de Hip to my Jive collectie? 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; ik vind de Misa Hip to my Jive geweldig! Dat komt eigenlijk door een aantal redenen: allereerst vind ik het fantastisch dat Misa zo heerlijk tegendraads is. De meeste herfst nagellakcollecties bevatten donkere tinten zoals bruin, donker groen, rood en donkerblauw. Deze collectie is bright en bevat vrolijke tinten.Daarnaast zie je bij deze zeskoppige collectie een allerhande aan finishes terug. Zo bevat de collectie drie nagellakken met een creme finish, een shimmer nagellak en tot slot twee varianten met een lichte frosty finish.

Peachy Keen wordt door Misa omschreven als champagne-hued taupe. De kleur is neutraal en draagbaar maar zeker niet onopvallend. Bijzonder opvallend is dat de nagellak uitermate goed dekt, want op de onderstaande afbeelding draag ik slechts twee laagjes nagellak. Deze variant bevat een bijzondere zeer lichte frosty finish. Normaliter ben ik daar niet zo gecharmeerd van maar bij Peachy Keen lijkt het alsof er een engeltje overheen is gevlogen die wat angel-dust heeft achtergelaten. Bijzonder mooi.

Go for the Pinks
bevat een mooie girly hoogglans die je niet snel zal vergeten. De zachte crème roze nagellak is lekker girly, zonder Barbie-like te worden. Dit komt waarschijnlijk door het vleugje oud roze waardoor de tint vrouwelijk en classy blijft.


 
Pop the Clutch k
an ik het beste omschrijven als een mix tussen Peachy Keen en Go for the Pinks. Deze variant bevat namelijk net zoals Pachy Keen dat prachtige laagje angel-dust en het lijkt alsof er  paar druppeltjes van de mooie roze Go for the Pinks nagellak is toegevoegd. Ook deze nagellak geeft een uitermate goede dekking in twee laagjes.Ik hoef jullie naar alle waarschijnlijkheid niets meer te vertellen over mijn lichte koraalkleurige nagellakjes obsessie. Tja, Bop Till You Drop is absoluut koraalkleurig, met een vleugje rood, inclusief prachtige shimmer die je veelal alleen tegen komt in de nagellakjes van Chanel. Zeer subtiel, wonderschoon, levendig en lekker opvallend. Last van een herfstdipje? Dan moet je de Bop Till You Drop nagellak snel toevoegen aan jouw virtuele winkelwagentje.
Op zoek naar ultiem mint groen met een ‘bite’? Bekijk dan de Catch a Flick variant even. Deze mint groene nagellak bevat een vleugje blauw, maar zeker ook een vleugje grijs waardoor hij pit krijgt. Ik vind de kleur bijzonder mooi en heb ik mijn stash (waar zich redelijk veel mint groene nagellakjes bevinden) geen enkele dupe terug kunnen vinden. Must have voor de fans van groene nagellakjes!
Got It Made in the Shade is een kleur waar ik ook weer erg blij van word. Ook deze nagellak is groen, maar een absoluut andere kleur groen dan voorganger Catch a Flick. Deze kleur blinkt uit in een aantal aspecten. allereerst is daar de bleke unieke grijs/groene nagellak, daarnaast heeft deze tint een crème finish en tot slot maakt de nagellak de kleur van  mijn (lichte) handen niet bleek. Wat kan ik meer zeggen behalve: Eureka!
Misa is een uitermate mooi nagellakmerk voor een zeer prettige prijs. De bovenstaande nagellakken hebben een goede houdbaarheid, zijn fashionable en de kleuren zijn verfrissend en net even anders dan de kleuren die je terug ziet in herfstcollecties van andere (nagellak) merken. Je vindt de Hip to my Jive limited edition herfstcollectie voor EUR 6,95 per flesje bij Boozyshop.nl.

Deel dit artikel
Back to top