Nagel & Handen

OPI Axxium Soak Off Gel behandeling: The results

De OPI Axxium Soak Off Gel Lacquer behandeling is een behandeling met een gekleurde gel die door de nagel styliste zorgvuldige op je nagels wordt aangebracht. Ik heb de afgelopen weken de Axxium Soak Off gel op mijn nagels gedragen en vandaag heb ik de lak laten verwijderen. 

De OPI Axxium Soak Off Gel Lacquer behandeling vindt plaats in een salon ivm de UV-lamp waar gebruik van wordt gemaakt. Deze zorgt ervoor dat de gelnagellak uithard. Het unieke aan de gel is dat deze er gemakkelijk af te weken is en dat mijn nagels er ook niet van zullen beschadigen. In dit artikel hebben jullie alles kunnen lezen over het aanbrengen van de gel.
Ik heb de Gel Lacquer in totaal drie weken op mijn nagels laten zitten en kan niet anders dan jullie melden dat het een uitkomst is voor dames die lang willen genieten van hun nagellak. Op de onderstaande afbeeldingen zien jullie de nagellak gedurende de afgelopen periode. Zoals jullie zien heeft de Soak Off Gel het zelfs overleeft in het ziekenhuis in Antalya, terwijl er twee dagen een gekke ‘knijper’ op mijn vinger zat! (lang verhaal, maar beloofd is beloofd dus ook daar afbeeldingen gemaakt!).

De kleur is praktisch onaantastbaar en de beschadigingen die je aan de toppen van je nagelrand met een reguliere nagellak vaak al na een paar dagen ziet die zijn bij mij pas aan het einde van week twee licht verschenen, echter niet storend.
Daarnaast maakt je behandeling je nagels sterker en wat behoorlijk opvallend is, dat is dat ik mijn nagels geen enkele keer heb hoeven vijlen. Normaal heb ik wel een last van een haakje, of een oneffenheid op een randje, maar met deze behandeling heb ik dat in drie weken tijd geen enkele keer opgemerkt.
 Ik heb gekozen voor een vrij opvallende kleur gel en dat betekend voor mij dat ik na drie weken de ’uitgroei’, daarmee bedoel ik het gedeelte bij de nagelriem te groot vind geworden om de nagellak op deze manier te blijven dragen. Met een lichtere kleur valt dit vanzelfsprekend veel minder op. In principe geen probleem want je kunt gewoon met en reguliere nagellak over de OPI Axxium Soak Off Gel heen lakken. Verwijder de nagellak wel altijd met een remover zonder aceton, anders beschadig je de gel.
Afgelopen zaterdag heb ik na 21 dagen de nagellak laten verwijderen. Dit wordt verzorgt met een speciale remover. De nagels worden ingepakt in folie waarin een doordrenkt wattenschijfje met remover is gestopt. Na het verwijderen van de folie was de nagellak grotendeels afgeweekt, de rest werd voorzichtig afgestoken. Tot slot krijgen mijn nagels een lichte buffer behandeling en worden daarna ingesmeerd met een fijne nagelriemolie van OPI.


 
De vraag van vandaag is natuurlijk: Wat is de status van mijn nagels na drie weken Axxium Soak Off Gel te hebben gedragen? Ik heb goed nieuws voor jullie want de status is onveranderd. Mijn nagels zijn wit, bevatten geen velletjes of oneffenheden en zien er prima uit. Natuurlijk heb ik voor jullie onderweg naar huis een afbeelding gemaakt:Kun je niet wachten om zelf een behandeld te ondergaan? Ik heb mijn behandeling ervaren bij Pierot in Haarlem.De kosten van een Overlay OPI Axxium Soak off gel zijn hier EUR 30,00 incl.manicure. Kijk even op de OPI website voor meer informatie en een adres bij jou in de buurt.

Nog meer goed nieuws want binnenkort mag ik vijf OPI Axxium Soak off gel behandelingen weggeven bij verschillende nagelsalons in Nederland. Wil jij winnen, houd onze website dan goed in de gaten!
 

Deel dit artikel
Back to top