Nagel & Handen

Fall 2011/2012: Zoya Smoke & Mirrors collectie

Als ik heel eerlijk ben zat ik halverwege de ‘zomer’ al stiekem met mijn hoofd bij de herfst nagellakkleurtjes. Ik vind het altijd weer heerlijk om de seizoenveranderingen te zien en te voelen. Kleuren veranderen en worden vooral donkerder. Vandaag heb ik voor jullie ter inspiratie een zestal kleurtjes uit de Zoya Smoke & Mirrors collectie.De Zoya Smoke & Mirrors collectie bevat zoals de naam al doet vermoeden twee separate collecties van beiden zes nagellakjes. Het Smoke gedeelte bevat nagellakken met een crème finish die allemaal rechtstreeks van de catwalk lijken te zijn weggelopen en de lakjes uit de Mirrors collectie vallen op door hun mysterieuze finishes zoals metallic, een vleugje glitter of een zwoele dusty look.


V.l.n.r: Neeka, Petra, Marina, Tao, Codie en Dree

Petra i
s onderdeel van de Smoke collectie en is een ‘dusty’ paarse nagellak met crème finish. De nagellak doet mij qua kleur een momentje denken aan de Paradoxal, zonder de shimmer. Deze tint bevat een vleugje grijs, en dat zorgt voor een herfsttint die niet alleen draagbaar maar ook helemaal hot is. Jullie kunnen Petra ook nog even terugzien in dit artikel waarin ik jullie mijn Antique nails creatie laat zien.
Een van mijn persoonlijke favorieten uit dit deel van de collectie is Dree. Deze warme camouflage groene crème nagellak is net even anders dan de meeste camouflage tinten die mijn stash bevat. Omdat de nagellak bruin bevat en geen grijs heeft deze variant een warme uitstraling en dat is dan weer goed nieuws voor de dames met een lichtere huidskleur.Codie is een zeer donker groen/bruine crème nagellak met een mooie hoogglans. De nagellak geeft een uitermate goede dekking in slechts een laagje en is wonderschoon. Wellicht zijn er dames die even aan de toch wel enorm donkere kleur moeten wennen, maar ik verzeker jullie: Zodra de bladeren gaan vallen dan snak je waarschijnlijk naar dit soort kleuren!
We zijn inmiddels aangekomen bij het Mirrors gedeelte van de collectie. Tao is een bijzondere midden grijze metallic nagellak met een mooie microglitter en lichte metallic shimmer. Ook deze variant heeft een warme uitstraling en is (maar dat wisten jullie waarschijnlijk al) een echt Wendy nagellakje!Marina
heeft dezelfde finish als familielid Tao (ik blijf maar denken aan tv serie The Closer) maar dan in een meer donkere en koele versie. De staalblauw/grijze nagellak doet mij denken aan de kleur van kwik en geeft een prima dekking in slechts een laagje. Wat dat betreft is Zoya een van de uitblinkers in nagellak-land. Op de afbeeldingen zie je niet zo heel veel verschil qua kleur, maarop mijn nagels gelukkig wel.Neeka is een van de paradepaardjes uit de Mirrors collectie. De nagellak is midden amethist paars en bevat een mooie gouden microglitter. Deze glitter is subtiel toegevoegd waardoor de nagellak een mooie, stoere maar toch classy uitstraling krijgt. Alweer een must have!\Je zou toch bijna niet kunnen kiezen uit al die prachtige nieuwe herfstkleurtjes? En dan te bedanken dat de volledige Zoya Smoke & Mirrors collectie twaalf prachtige kleurtjes bevat. Wil je alle kleurtjes inclusief omschrijvingen even op je gemak bekijken lees dan dit artikel nog even. 

De Zoya Smoke & Mirrors collectie (EUR 8,95 per stuk) is verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Met code “lushious” ontvang je 10% korting op je volledige bestelling (ex verzendkosten). Nailpolishfashion verzend (op eigen risico) kleinere bestellingen ook via brievenbuspost. Dat scheelt aanzienlijk in verzendkosten, dus vraag altijd even naar de mogelijkheden.
 

Deel dit artikel
Back to top