Inspiratie & Tutorials

Wendy's top 10 augustus 2011

We doen ons best om jullie iedere maand onze favoriete beauty producten te laten zien. Vorige maand heb ik jullie voorgesteld aan mijn favoriete shower producten.. In dit artikel  heb ik voor jullie weer een ouderwetse top 10 waarin ik de artikelen die ik de afgelopen periode veelvuldig heb gebruikt even in het zonnetje zet.

De pigmentatie van de LOOkX High Pigmentation Stay On Gloss (EUR 17,95) is simpelweg fantastisch en de houdbaarheid idem dito. Dit product combineert het long lasting effect van een lipstick met de hoogglans van een gloss. Ik ben vooral fan van de kleur Fuchsia (23). Deze is redelijk donker op de lippen en past uitstekend bij de Traffic jam nagellak waarover jullie hieronder meer kunnen lezen.

Afgelopen maand kwam de Dr. Hauschka Natural Glamour collectie uit. Deze collectie bevat favoriet van mij. Ik heb het natuurlijk over de Lip Gloss in Blackberry (EUR 12,95). Deze gloss geeft de lippen een mooie hoogglans, zorgt voor hydratatie en smaakt erg lekker. Wat ik ook erg bijzonder vind is de kleur. Jullie kunnen van mij aannemen: Die staat werkelijk iedereen!



Traffic Jam (EUR 5,50 – vanaf 1 okt EUR 5,95) is de allermooiste kleur uit de China Glaze Metro Fall collectie. Niet alleen omdat deze tint een mooi bruggetje maakt naar het herfstseizoen, maar ook omdat de nagellak een uitermate goede dekking geeft in slechts een laagje.

Ik heb nog een nagellakfavoriet die toevallig uit dezelfde collectie komt! Ik ben dol op grijze nagellakjes, dus wat dat betreft was Concrete Catwalk (EUR 5,50 – vanaf 1 okt EUR 5,95) al een voltreffer. Deze nagellak is zeer donker grijs, heeft een goede houdbaarheid, crème finish en geeft een prima dekking in slechts een laagje. Wie heeft er meer redenen nodig om dit lakje aan te schaffen?
  


  
De afgelopen maand heb ik twee geuren enorm veel gedragen. Deze geuren hebben een ding gemeen: Ze bevatten beiden rozen. Yves Rocher Moment de Bonheur (vanaf EUR  35,00) opent licht groen, maar word al snel vol, bloemig en heeft een romig randje. De bijzondere Centifoliaroos die deze geur bevat zorgt voor een klassieke geur met een 2011/2012 twist.

Especially Escada eau de parfum (vanaf EUR 44,00) bevat ook rozen, bedauwde rozen welteverstaan. Deze geur is speels, vrouwelijk en vrouwelijk. De flacon, tja daar wordt ik ook wel heel gelukkig van. Ik heb stiekem toch wel een enorme zwak voor de geuren van Escada, die eigenlijk altijd wel erg goed bij mij passen. Deze geur is ten opzichte van de Thai Sunset zomergeur veel minder zoet, minder fruitig en meer intens. Perfect voor het herfstseizoen.



Ik ben dol op Dry Fast top coats en kreeg de laatste weken veel vragen van dames die op zoek waren naar een variant die ‘gewoon’ te koop is bij de drogisterij. Ik ben natuurlijk gaan testen en de dry fast top coat die voor mij het beste uit de bus kwam  is de Sally Hansen Nail Instra Dri Anti anti chip top coat (EUR 11,95). Breng deze aan op net niet droge nagellak. Op het moment dat je de top coat aanbrengt op natte nagellak dan maken de twee componenten een verbinding die een zeer lange houdbaarheid heeft. 

Het Essential Nail Serum van KOH (EUR 24,50) is een moisturizer voor de nagels en en moisturizers zijn onmisbaar wanneer jouw nagels je lief zijn. Deze gebruik je twee keer per week op gezonde nagels of in kuurvorm wanneer jouw nagels bladderen/schilferen of droog zijn. Deze olie is handig in gebruik, zuinig en kan gebruikt worden op de nagels van je handen en voeten. Ik ben fan!


Ik probeer de zomer nog een klein beetje vast te houden, althans in mijn gezicht. De MAC Warmth of coral Mineralize blush (EUR 23,50) helpt mij daar uitstekend bij. Debbie noemde de kleur al een allemansvriend en daar heeft ze absoluut gelijk in. Deze kleur is zeer draagbaar en zorgt voor een zonnig gezicht. Deze blush is een limited edition uitvoering, die inmiddels niet meer aanwezig is bij alle MAC verkooppunten maar met een klein beetje moeite moet je er zeker eentje kunnen vinden.


Het laatste product in mijn top 10 van augustus is een beetje een treurig verhaal. Hier had namelijk een stralende afbeelding van mijn Prélude Chanel Les 4 ombres oogschaduw palette moeten staan. Deze heb ik na en reisje naar Antalya niet meer in mijn bezit omdat hij uit mijn beautycase is gestolen, maar het is wat mij betreft absoluut het mooiste en meest draagbare palette dat Chanel heeft uitgebracht de laatste jaren.

Ik ben benieuwd naar de producten die jullie de afgelopen maand veelvuldig hebben gebruikt? Heb je zin om een lijstje te noteren in de comments? Vooral doen! Natuurlijk mag je ook alleen jouw grote zomerfavoriet noemen. Ik verneem het graag van jullie!

Deel dit artikel
Back to top