Inspiratie & Tutorials

Ellis Faas - a family affair (inspiratie video)

Kennen jullie Ellis Faas al? Zij is één van de meest creatieve en inspirerende  make-up artiesten van Nederland, die vooral veel werk doet voor magazines. Zij heeft ook haar eigen make-up lijn die o.a. verkocht wordt in haar eigen webshop & de Skins winkels. Ze heeft een heel bijzondere video gemaakt, waarin je perfect kunt zien hoe creatief ze is, kijken jullie even verder?

De video heeft de naam "a family affair" meegekregen, omdat de video is gemaakt in Ellis'' huis met haar broer Thijs als model. De muziek die je hoort is gecomponeerd en uitgevoerd door haar dochter Flavia. Ellis vond haar inspiratie voor deze video in haar jeugd, toen ze de "Tate galery" in Londen bezocht en een schilderij van Francis Bacon zag. 

Hieronder kunnen jullie de video zien, het is wel weer eens wat anders dan een YouTube make-up tutorial van één van de guru''s! Prachtig om te zien dat je met make-up dus eigenlijk net zo''n kunstwerk kunt maken, mits je maar de juiste skills hebt.

We hebben in het verleden vaker over Ellis Faas geschreven, klik hier om de artikelen over dit bijzondere merk terug te zien. Meer informatie kun je ook vinden via www.ellisfaas.com

Kennen jullie het merk al?

Deel dit artikel
Back to top