Nagel & Handen

OPI Halloween: Spook-ettes

Halloween zorgt jaarlijks weer voor opschudding in nagellakland. Ook dit jaar zijn nagellakgiganten OPI en China Glaze er weer in geslaagd om een leuke Halloween collectie op de markt te brengen. Opvallend is dat beiden een zogenaamd ‘glow in the dark’ lakje hebben uitgebracht.

OPI brengt deze herfst weer een Halloween collectie uit bestaande uit een mini setje genaamd Spook-ettes en een duo pack genaamd Pair-em Scare-em. Deze lakjes zullen helaas niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Maar… omdat ik veel verzoekjes heb gekregen wil ik de kleurtjes toch even met jullie delen.Het mini setje dat ik in huis heb bevat vier nagellakjes in de kleuren: I Only Date Werewolves (zwart), He’s My Boo (oranje), Mummy Knows Best (wit) en Zom-body to Love (groene glow in the dark nagellak).Ik ben gematigd enthousiast over de kleurtjes. Deze doen mij eigenlijk allemaal denken aan lakjes die OPI eerder al heeft uitgebracht. Maar... eigenlijk is dat dus heel goed nieuws voor jullie want je kunt de kleuren (behalve de glow in the dark tint) gewoon aanschaffen bij een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Mummy Knows Best doet mij denken aan Alpine Snow, He’s My Boo aan In My Back Pocket en I Only Date Werewolves is een dupe van Black Onyx.

Ik heb drie van de vier kleuren ook even op mijn nagels aangebracht. Opvallend aan de collectie is dat vooral de witte nagellakvariant (Mummy Knows Best) een prima dekking geeft in twee laagjes en dat is redelijk uniek voor een witte nagellak.  Zom-body to Love is een glow in the dark lakje dat je het beste kunt dragen over een witte nagellak. Gebruik je geen witte nagellak (zoals Mummy Knows Best) dan zie je de groene kleur nauwelijks terug. Op het nagelwieltje heb ik eerst een witte lak aangebracht en vervolgens een laagje glow in the dark nagellak.

Het glow in the dark effect is minimaal (binnenkort de China Glaze versie die meer licht geeft). Je moet je nagels een behoorlijke periode onder een lamp houden om het effect in het donker te kunnen bekijken, en eigenlijk is het effect voordat ik mijn camera heb gevonden alweer bijna verdwenen.Voordelen en nadelen dus aan deze OPI Spook-ettes collectie. De glow in the dark nagellak werkt niet optimaal en de lakjes zijn niet verkrijgbaar in Nederland. Maar de kleuren hebben allemaal een OPI dupe (behalve de glow in the dark versie, maar daar mis je dus niet zo heel veel aan) die je wel gewoon kunt aanschaffen, oa.bij Sephora.nl

Deel dit artikel
Back to top