Nieuws

MAC's Elke doet exclusief verslag van NYFW - deel 4

Exclusief voor Beautyscene.nl doet MAC Benelux''s senior make-up artist Elke Willemen verslag van haar werk en belevenissen tijdens New York Fashion Week. Elke werkt backstage mee aan prachtige shows zoals die van Carolina Herrera, Reem Acra en is Key artist voor Lenny Leleu! Kijken jullie mee naar deel 4?
 
Maandag 12 September 2011

Was al om 4u wakker en kon niet meer slapen, had toch een vroege calltime, dus geen probleem om er op tijd uit te komen dus. Met M.A.C collega''s afgesproken om eerst koffie te halen bij Starbucks op de hoek van ons hotel en dan naar het Lincoln Center te gaan voor Carolina Herrera show.

Manolo Blahnik bij Carolina Herrera

De look ontworpen door Diane Kendal, (heb veel shows met haar gedaan deze FW) Cream Colour Base in Mid-Tone Sepia voor een dewy effect op de ogen. En de nieuwe oranje blush (SS12) en de lipstick (SS12) gemengd met de roze van het cream paletje (ook nieuw voor SS12) met de vingers in de lippen geduwd om een stain te creeren. Zacht mooie vrouwelijke look. Alles verliep vlot, tot hier toe nog geen horrorverhalen, geen make-up vlekken op kleding, geen schreeuwende key artists of stylisten. :-)


Daarna de Reem Acra show met Polly Osmond. Ben vandaag wel een beetje heel moe, maar we blijven doorgaan. De look was jong, 3 dimensionaal met de Metal X Fusion Gold (SS12) gemengd met Gloss Texture als highlight, mjammie, ziet er echt mooi uit.

Reem Acra - Style.com

Om terug naar het hotel te gaan wil een taxi ons gewoon niet meenemen, is niet ver genoeg voor hem. Dus gingen we lekker 20 minuten met onze kit wandelen. Gelukkig schijnt het zonnetje vandaag. Lunch vandaag was niet echt de moeite, maar vanavond hebben we diner met de hele groep in Print Restaurant, wordt heel gezellig, we zijn met ongeveer100 mensen. Nog snel tissues en wattenschijfjes kopen, want die zijn er weer doorgevlogen.


En morgen is mijn grote dag, dan mag ik Key Artist zijn bij onze Lenny Leleu! En "OMG" gewoon key artist op een show in New York op de Fashion Week, kan het nog steeds niet goed geloven, ben er best fier op. Inspiratie van Lenny: Gangs of New York, riots en revoluties, burgeroorlog van de USA.. Hopelijk is mijn make-up team er klaar voor.. Aanvallen!!

Hieronder alvast een indruk van de show van Lenny Leleu!


Wat een mooie looks heeft MAC weer gemaakt deze Fashion Week en ik heb ook leuke & spannende producten voorbij zien komen! Zo vertelde Elke ons onder anders ook dat de geweldige Tendertones terug gaan komen (heerlijke fruitige, gekleurde lipbalms/glosses in een potje) en dat we die waarschijnlijk in de lente van 2012 online kunnen shoppen in Nederland & België! (maar, dit is nog niet officieel bevestigd *wink*). Binnenkort nog even een samenvatting van de mooiste looks die MAC heeft gemaakt en daarna op naar London Fashion Week! Thanks again, Elke, je hebt het super gedaan!

Deel dit artikel
Back to top