Nagel & Handen

OPI Touring America swatches

De herfstcollectie van OPI is de Touring America collectie, deze ligt inmiddels alweer in de winkels, maar jullie hebben van ons nog wat swatches tegoed.
De collectie is mooi, maar wat mij betreft niet zo erg verrassend, met een paar uitzonderingen zoals Are we there yet? en French quarter for you thoughts. Kijken jullie even mee?

OPI''s Touring America is natuurlijk een herfstcollectie, maar persoonlijk vind ik de kleuren wel erg somber en ze geven wat mij betreft geen goed beeld van de prachtige plaatsen in de U.S.A. Wil je nog even nalezen & bekijken welke 12 kleuren er in deze collectie zitten, lees dan dit artikel even door.
A-taupe the space needle - de naam omschrijft de kleur niet zo goed, ik vind het eigenlijk geen taupe maar meer een "muddy brown". Het is geen chocoladebruin want daarvoor zit er teveel groen in, de kleur dekt in twee laagjes prima


Color to diner for - mooi, warm rood die richting bordeaux gaat, met prachtige, fijne gouden shimmers die de kleur echt tot leven laten komen. De dekking met twee laagjes is prima, de formule lakt heel prettig.


French quarter for my thoughts - lichtgrijs met een vleugje warmte erin, iets wat je niet zo vaak ziet, het is een creme formule die iets dun is, waardoor de dekking niet direct optimaal is. Maar de twee laagjes op de foto voldoen prima.


Get in the expresso lane - heel donkere, koffiebruin met een grijs zweempje die jammer genoeg niet zo goed dekt, zelfs na twee laagjes zien je nog geen perfecte dekking, een beetje een tegenvaller.


Honk if you love OPI - ook deze heeft hetzelfde probleem als Get in the expresso lane, deze donkere rood/paarse kleur lakt ook behoorlijk lastig. Dat is eigenlijk wel jammer,want de kleur is bijzonder chique, al is ook dit geen unieke kleur wat mij betreft.


Are we there yet? - deze hebben jullie al eerder gezien in dit artikel, dit is een heerlijke peachy kleur met fijne gouden shimmers die probleemloos lakt en prachtig is!

Al met al is het een collectie waar ik niet extreem van warm loop, al heb ik natuurlijk niet alle kleuren kunnen swatchen, misschien heb ik juist wel wat gemist aan de andere kleuren, toch nog maar even speuren naar de andere kleuren als ik bij Sephora ben. De lakjes kosten EUR 13,95 per stuk en zijn te koop bij de bekende OPI verkooppunten, meer informatie over die verkooppunten vind je via www.opi.nl

Wat vinden jullie van deze lakjes? Hebben jullie zelf al kleurtjes uit de OPI Touring America collectie?

Deel dit artikel
Back to top