Nieuws

Krullenbollen opgelet: Win een John Frieda Anti Frizz pakket!

Na de zomer is een klein beetje extra verzorging voor het haar natuurlijk altijd verstandig. Zijn jouw krullen na jouw zomervakantie droog, weerbarstig en toe aan een beetje extra zorg? Dan moet jij vandaag absoluut meedoen aan onze John Frieda Anti Frizz win actie.

De producten uit de John Frieda Frizz-Ease lijn zijn speciaal op de markt gebruikt om het pluizen van haar tegen te gaan. Vooral in samenwerking met de Curl Around formule is het een ijzersterke lijn die ervoor zal zorgen dat jouw droge krullenbos al snel wordt omgetoverd tot een bos veerkrachtige, glanzende en vooral pluisvrije coupe!Terug naar de win actie! Wij mogen namens John Frieda drie pakketten weggeven die speciaal zijn samengesteld om krullen nieuw leven in te blazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Curl Around Shampoo die de natuurlijke krullen accentueert of het Miraculous Recovery Masker dat zorgt voor minder haarbreuk en voedt met avocado olie?  De pakketten hebben een waarde van EUR 60,00 (per pakket) en bevatten de onderstaande producten:

  • Curl Around Shampoo - EUR 8,99
  • Curl Around Conditioner  - EUR 8,99
  • Miraculous Recovery Masker  - EUR 8,99
  • Hair Serum Extra Strong - EUR 13,99
  • Curl Reviver Mousse - EUR 8,99
  • Dream Curls Spray - EUR 8,99

Wat moet je doen om één van de drie pakketten te winnen?

We willen van jou graag een mail ontvangen met daarin jouw adresgegevens en natuurlijk willen we ook graag van je weten waarom juist jij deze set wil winnen!Stuur jouw mail voor vrijdag 30 september 2011 (13.00 uur) naar: winactie@beautyscene.nl o.v.v. John Frieda win actie. Vergeet vooral niet jouw adresgegevens mee te verzenden, incomplete inzendingen worden niet verwerkt. Gewonnen? Dan ontvang jij op maandag 3 oktober 2011 een mailtje van ons.

Meer informatie over de producten van John Frieda vind je op Johnfrieda.nl. Hier kun je jezelf ook aanmelden als Elite club member. Meld je aan om je persoonlijke Elite Club-profiel samen te stellen en ontvang een paar keer per jaar een berichtje met nieuwtjes, tips etc. De producten van john Frieda zijn te koop bij Kruidvat, Etos, DA, Trekpleister, Douglas en andere (zelfstandige) drogisterijen.

Edit : op 3 oktober 2011 hebben de 3 winnaressen (Karin, Lotje en Leoni) een mail van ons ontvangen, de prijs wordt direct door John Frieda aan hen opgestuurd. Gefeliciteerd en geniet van de fijne producten!

Deel dit artikel
Back to top