Nieuws

My London Look met Kate Moss Lasting finish lipstick nr. 01

Geïnspireerd door Kate Moss, die samen met Rimmel London een lipstick collectie heeft uitgebracht, ben ik ook aan de slag gegaan met de Kate Moss Lasting finish lipstick no. 1. Knalrood en vooral heel erg mooi, dit is ook de lipstick die Kate draagt in alle advertenties en de commercial.
Kijken jullie even mee?

De lipsticks werden in Londen geïntroduceerd tijdens een geweldige persdag waar maar liefst 600 beautyjournalisten over de hele wereld vandaan aanwezig waren. Kate Moss herself, introduceerde de lipsticks aan ons, dat hebben jullie ook al even in dit artikel kunnen zien. In de avond was er een heerlijk feest waar de dames met rode lipstick niet waren te tellen!

Samen met Mascha van Beautygloss.nl hebben wij ook ons best gedaan om "The London look" te creeëren!

Eenmaal weer in Nederland gearriveerd ben ik er gewoon  lekker mee doorgegaan, de Rimmel London Kate Moss lasting finish lipstick nr. 01 is ook echt een topper! Een prachtige, iconische kleur rood met een mooie semi-matte finish en een behoorlijk lange houdbaarheid. As we speak draag ik de lipstick al 4 uur lang en heb tussendoor ook nog wat (kleine hapjes) gegeten & gedronken, de lipstick zit nog keurig op zijn plaats! De lipsticks zullen vanaf oktober 2011 in de winkels te vinden zijn voor EUR 9,49 per stuk!

Ik heb de lipstick gecombineerd met mijn nieuwe Tom Ford foundation, de Armani cosmetics blushing fabric, oogschaduws uit het Urban Decay Naked palette, Deborah Lippmann Forget you nagellak en de Rimmel London Accelerator mascara.En natuurlijk mijn nieuwe LaDress tuniekje, waar ik echt behoorlijk gek op ben, dat is echt een topaankoop geweest!

Ben je benieuwd naar foto''s van het Rimmel London event? Die vind je op onze Facebook pagina, klik hier om ze direct te zien! Het filmpje hieronder is ook donderdagavond gemaakt, als je goed kijkt zie je rond 3.58 minuten mij, samen met Serena van Beautylab.nl linksonderin het beeld voorbijkomen!

Deel dit artikel
Back to top