Nieuws

Essence Vampire's love - november 2011

Essence laat ons in november 2011 flink griezelen met hun trend editie Vampire''s love! Natuurlijk geïnspireerd door Twilight, The Vampire diaries en alle andere spooky films en serie''s. Voel jij ook wel iets voor zo''n mysterieuze vampierlook met bloedrode lippen en spannende, puntige nagels? Dan zul jij in november erg blij worden van de nieuwe Essence producten, kijk snel mee!

De producten zijn voor deze collectie weer lekker vernieuwend en toch ook wel verrassend! Natuurlijk, een lipstain is geen echt nieuw product, maar de Volume lash powder is voor mij echt een nouveauté. Poeder dat je met een borsteltje aanbrengt op de wimpers en dat zorgt voor lengte & volume, dat klinkt heel spannnend. Breng een laagje aan tussen twee laagjes mascara door en volia....je hebt wimpers waar zelfs vampiers van schrikken. En dit keer vind je zelf een bijpassende eau de toilette in de collectie, dat geeft het net weer iets extra''s.

Eyeshadow palette Love at first bite EUR 3,79

Volume lash powder Eye need you EUR 2,99
Lipstain in 2 kleuren 01 Bloody Mary & 02 True love EUR 1,99
Blush gelée Bloody Mary EUR 2,49 (in handige pompflacon)

Shimmer powder Lil''vampire EUR 2,99

Nail polish in 5 kleuren & texturen Gold old buffy, Into the dark, True love, The dawn is broken en Hunt me if you can EUR 1,79


Vampire''s love eau de toilette 50 ml EUR 6,99

Een zoete, fruitige geur die perfect past bij een feestje bij volle maan, ik ruik rode vruchten , wat vanille en een basis van hout waardoor je je in een nachtelijk bos waant.....zie ik daar Dracula voorbij lopen?


Ik ben echt heel erg benieuwd naar de nagellakjes, die zien er toch wel spannend uit! Op de foto lijkt het alsof ik glitters en andere spannende dingen zie in de lakjes, leuk! De blush gelée lijkt mij ook erg leuk, zeker omdat het eens een praktische verpakking heeft, nu eens geen kwastje a la nagellak, maar een handige pompflacon.

De Essence Vampire''s love collectie vind je vanaf begin november 2011 bij de winkels van het Kruidvat, natuurlijk geldt ook voor deze collectie op = op, zorg dus dat je er snel bij bent!

Wat komt er op jouw wishlist? Misschien gewoon wel alles? Of ben je niet zo "into" vampieren?

Deel dit artikel
Back to top