Nagel & Handen

Review: China Glaze – Haunting Halloween collectie & win actie!

De China Glaze Haunting collectie is erg bijzonder. In eerste instantie denk je misschien: Alweer een Halloween collectie? Maar ik verzeker je: aan het einde van dit artikel kun je niet wachten om mee te doen met de win actie. Je leest het goed: We mogen namens Nailpolishfashion.nl een Halloween Haunting Set weggeven. Daarover straks meer, kijk eerst even mee naar de kleurtjes en hun omschrijving.Ik start vandaag met een van mijn favorieten uit de Haunting collectie. Het zal waarschijnlijk niet voor niets zijn dat deze prachtige nagellak de naam van de collectie draagt! Haunting (EUR 5,50) is een bijzonder mooie zwarte hoogglans nagellak die is overgoten met een zilveren microglitter. De nagellak geeft een goede dekking in twee laagjes en is absoluut een must have!Crimson (EUR 5,50) is zeer donker paars. Wat mij betreft had de kleur een tintje lichter mogen zijn want de kleur lijkt op de nagels praktisch zwart. De nagellak heeft een crème finish en dekt in twee laagjes.


 
Near Dark (EUR 5,50) is net zoals Crimson een zeer donkere tint, maar deze mos-groene variant vind ik dan ten opzichte van het paarse zusje wel de X-factor hebben. De kleur is tamelijk uniek en op de nagels oogt hij lichter dan wanneer je de kleur bekijkt in het flesje. Near Dark heeft een crème finish en is lekker draagbaar.
Ik kan mijn ogen niet van mijn nagels afhouden wanneer ik It’s Alive (EUR 5,50) draag. Ik ben zelden een groene glitter nagellak tegengekomen waar ik zo blij van wordt als van deze versie. De nagellak geeft een volledige dekking in twee laagjes en dat is echt uniek. Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes nagellak: Oogverblindend mooi!
Black Mesh (EUR 6,25) is al eerder uitgekomen en completeert deze keer de China Glaze Haunting collectie. Ik ben zelf niet zo enorm gecharmeerd van deze mat zwarte crackle top coat. Vooral op een donkere kleur wordt het een beetje een rommelig geheel. Volgens China Glaze is deze top coat DE combinatie met de It’s Alive nagellak maar naar mijn idee zou het mooier zijn om hem te combineren met een lichte tint als basis.Goulish Glow (EUR 5,75) biedt een beschermende laag en werkt pima als top coat. Dat is natuurlijk niet alles want zoals de naam doet vermoeden geeft de top coat licht in het donker. En niet zo’n beetje ook. Het beste kun je de top coat over een lichte kleur dragen (ik draag hieronder een een witte basis). Deze top coat merk je overdag nauwelijks op, maar zodra het begint te schemeren zie je al een vleugje groen verschijnen. In het donker geeft de kleur licht en dat is natuurlijk wel uitermate leuk! Het werkt!Wil jij binnenkort ook aan de slag met de China Glaze Haunted nagellakjes?

Dat kan! Wij geven namelijk een Haunting setje (t.w.v. EUR 17,95) met daarin vier nagellakjes (It’s Alive, Ghoulish Glow, Black Mesh en een Fastforward top coat) weg.

Wat moet je daarvoor doen? We willen een mailtje van je ontvangen met daarin jouw ultieme Halloween nagellaktip. Stuur dit mailtje samen met jouw adresgegevens (o.v.v. China Glaze win actie) voor zaterdag 1 oktober (13.00 uur) naar winactie@beautyscene.nl.
Vergeet vooral niet jouw adresgegevens mee te verzenden, incomplete inzendingen worden niet verwerkt.Als jij de winnaar bent dan ontvang je op maandag 3 oktober 2011 een mailtje van ons. Over de uitslag van de win-actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Direct aan de slag? De volledige China Glaze Haunting collectie is verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Lezeressen van Beautyscene ontvangen een korting van 10% op hun bestellingen (exclusief verzendkosten) met code: lushious.
  

Deel dit artikel
Back to top