Nagel & Handen

NOTD: Rode nagellak - Klassiek of Vampy?

Heerlijk zo’n dag waarop er grotendeels rode producten voorbij komen! Natuurlijk mag een rode NOTD niet ontbreken en daarom heb ik voor jullie een prachtig exemplaar uitgekozen waarvan jullie onder de indruk zullen zijn. 

 Ik houd van rode nagellak, vooral door de veelzijdigheid van de kleur. Ik moet bekennen dat ik rode lipstick voor mij persoonlijk altijd wat heftig en ‘in your face’ vind, maar mijn nagels vinden het wel een feestje om een rode tint te dragen. Rood kan lekker vampy en opvallend gedragen worden maar ook klassiek en feestelijk, geheel afhankelijk van de tint, want rood is er in enorm veel nuances.Het nagellakje (Rouge 101) dat jullie hierboven kunnen bewonderen komt uit de Yves Rocher Couleurs Nature herfstcollectie. Deze collectie bevat in totaal zes (nieuwe) nagellakken die eigenlijk allemaal beeldschoon zijn. Het meest bijzondere aan deze nagellakken is dat je eigenlijk met één laagje al een dekkend resultaat creëert.

Daarnaast kun je met het platte penseeltje heel eenvoudig het volledige nageloppervlak voorzien van nagellak en dat is natuurlijk enorm tijdbesparend. Wat betreft de houdbaarheid kan ik jullie melden dat de nagellak prima blijft zitten. Je kunt de lak zeker drie dagen dragen zonder top coat, wil je er langer van genieten dan raad ik je aan een top coat aan te brengen.
Binnenkort al ik jullie ook nog even voorstellen aan de mooie zusjes van deze Yves Rocher Couleurs Nature nagellakjes (EUR 8,95 per stuk). Deze zijn vanaf september 2011 verkrijgbaar bij Yvesrocher.nl 
  

Deel dit artikel
Back to top