Reviews

Tip van de week: Pacifica - Indian Coconut Nectar perfume

De geuren van Pacifica behoren al sinds de introductie bij Shizo. tot mijn favorieten. De natuurlijke en meer dan bijzondere geuren zijn toegankelijk, en wanneer je er een aantal in huis hebt (vooral de solid versies) kun je ze ook nog eens met elkaar mixen. 

De fijne parfums van Pacifica zijn vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie, propylene glycol en kleurstoffen. Tot voorkomt heb ik jullie vooral geïnformeerd over de solid perfumes (parfum in vaste, smeerbare vorm) maar Shizo.nl verkoopt ook de vloeibare versies, vandaar een ander afslag vandaag.
Indian Coconut Nectar is een geur waar je geen genoeg van kunt krijgen. Dat klinkt wat makkelijk misschien, maar zo simpel is het! De warme en sensuele mix van zachte kokos, delicate vanille en creamy vetiver zijn in eerste instantie zoet en comfortabel, maar veranderen gaandeweg in een aantrekkelijke en sensuele geur die doet denken aan mooie bestemmingen ver van ons koude kikkerlandje vandaan.
Kokosgeuren kunnen wat mij betreft tricky zijn. Ik houd van romige en zachte kokosgeuren, die niet overheersen, maar gedurende dag telkens weer dat kleine vleugje melkachtige geur afgeven waardoor er een gelukzalig gevoel door mijn lichaam trekt. Zware tropische kokosvarianten mogen van mij echter achter slot en grendel in hun doosje blijven zitten. De Indian Coconut Nectar perfume behoort zonder twijfel in de categorie: hebben en houden! De geur is knus, verwarmend en gelukzalig.

Het leuke aan deze, maar eigenlijk aan alle Pacifica geuren is dat ze echt bijzonder zijn. Bijzonder vanwege de 100% natuurlijke samenstelling, maar ook omdat veel geuren uitermate goed te combineren zijn met elkaar. Zo is de Indian Coconut Nectar perfect te ‘blenden’ met de Tahitian Gardenia en Persian Rose variant.
Even terug naar de handige rollerball applicator die jullie op de afbeeldingen voorbij zien komen. Deze is natuurlijk makkelijk mee te nemen, is verpakt in een uber cute gedecoreerd doosje en is gemaakt op basis van pure graanalcohol en Pacifica''s signature parfummix op basis van natuurlijke en essentiële oliën.

Deze allernieuwste Pacifica geur is verkrijgbaar bij Shizo.nl. Hier vind je niet alleen de Rollerball (EUR 17,50 - 10 ml) variant maar ook de traditionele Solid Perfume (EUR 12,00 - 4 ml) en de mooie Take Me There Kadoset (EUR 35,00) met daarin een Body Wash, Body Butter en een Roll-on Perfume.

Met code: Lushious ontvang is een korting van 5% op je volledige bestelling ex verzendkosten. Op zoek naar meer informatie over de geuren van Pacifica? Bekijk dan even dit artikel waarin ik een groot gedeelte van de geuren toelicht.  

Deel dit artikel
Back to top