Reviews

Revlon introduceert Colorburst lipgloss

Revlon introduceert nieuwe Colorburst lipgloss, lipgloss vol pigment die prettig & licht draagt op de lippen. In één streek van de fijne, vrij lange applicator breng je voldoende lipgloss aan op de lippen, een gloss die ook nog eens fijn, subtiel naar vanille geurt. Kijken jullie even mee naar de kleurtjes en een paar swatches?


De elasticolor technologie zorgt ervoor dat de kleurpigmenten gelijkmatig over de lippen aangebracht worden, terwijl zoete amandelolie en vitamine E, de lippen verzorgen en de textuur verbeteren. Door de microspherische pigmenten en toegevoegde microparels krijgen de lippen heel simpel een levendige kleur en verleidelijke glans. Het is ook heel erg fijn dat de lipgloss niet zo heel erg plakkerig aanvoelt, natuurlijk plakt iedere lipgloss wel iets, maar het is bij deze lipgloss echt minimaal!

Revlon colorburst lipgloss 02 Crystal Lilac


Er zijn 7 mooie, fruitige kleuren die, zoals ik al aangaf, zeer goed gepigmenteerd zijn. Er is hier echt geen sprake van lipgloss die vrijwel transparant is, nee...zelfs de lichte Crystal Lilac dekt mijn natuurlijke lipkleur keurig in één keer. 


 
Ik heb twee van de kleuren getest en ik ben verliefd geworden op de tweede kleur van links, de Strawberry. Op de foto hierboven ziet die er best leuk uit, maar "in het echt" is de kleur nog veel mooier, het is een prachtige aardbeien rode (haha....hoe kan het ook anders) kleur met een prachtige glans.


links Crystal Lilac en rechts Strawberry

De Revlon Colorburst lipglosses zijn nieuw, ze liggen vanaf deze maand in de winkels en ze kosten EUR 10,95 per stuk. Je kunt ze makkelijk online bestellen bij Wehkamp.nl, samen met andere Revlon producten.
Deel dit artikel
Back to top