Nieuws

NOTD - Yves Saint Laurent - Wintergreen

Dames.....de herfst is officieel begonnen! Weg met de zomerse nagellakjes, kom maar op met die fraaie herfstcollecties! Één van de mooiste make-up collecties van dit najaar is de Midnight Garden collectie van Yves Saint Laurent, het mysterieuze donkergroene nagellakje Wintergreen is heeel erg mooi. Kijken jullie even mee?
Je moet natuurlijk wel houden van donkere, vampy kleuren met een stoere twist als je dit soort kleuren op jouw nagels draagt, maar dat doe ik! Het is een prachtige donkergroene kleur met fijne blauwe en groene shimmers, de vergelijking met pauwenveren is denk ik perfect. Het lakje lakt heel fijn, het kwastje is van een mooi formaat en de kleur is eigenlijk in één laagje al goed dekkend, op de foto draag ik (zoals altijd) twee laagjes.


De houdbaarheid is prima, maar natuurlijk wordt deze wel verlengd met het gebruik van een laagje topcoat! Oh ja, erg belangrijk bij dit soort kleuren, draag altijd een basecoat, blauwe/groene/gele nagellakjes hebben de neiging om de nagels te verkleuren, vergeet het dus niet!

Yves Saint Laurent Wintergreen ligt nu in de winkels zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, Sephora, De Bijenkorf en MOOI Parfumerie, de lakjes van Yves Saint Laurent kosten EUR 23,50 per stuk.

Deel dit artikel
Back to top