Nieuws

Dior J'adore: Op mijn lijf geschreven!

 Om de nieuwe versie van J''adore Dior Eau de Toilette te introduceren heeft Dior een geweldig event opgezet in de Bijenkorf Amsterdam. J’adore weerspiegelt het legendarische verhaal van de dromen en de geheimen van Maison Dior. 

J''adore verwijst naar de Avenue Montaigne 30 in Parijs. Dit is het adres waar Christian Dior in 1947 begon en waar hij sinds 1949 vrouwen over de hele wereld weet te bekoren met zijn beroemde New Look. Al voor zijn eerste parfums koos Christian Dior een amfora als flacon, als verwijzing naar de sensuele welvingen in zijn modecollecties.Voor de introductie van J''adore Dior Eau de Toilette is een prachtige nieuwe promo opgenomen die jullie in  dit artikel terug kunnen vinden. Ik moet bekennen dat ik mij afvroeg of het mogelijk was om de fantastische voorganger waarin Charlize Theron ‘larger than life’ is te overtreffen.

Toch is het Dior gelukt. Dat kan ook bijna niet anders met de Spiegelzaal van het Paleis in Versailles als decor in combinatie met de mooie Charlize. Daarnaast zijn er originele opnamen van Dior iconen zoals Grace Kelly, Maria Callas en Marilyn Monroe als cameo''s in de promo gebruikt waardoor deze een lust voor het oog is geworden.Afgelopen donderdag onderging ik onder begeleiding van Wim Thompson, National Make-up artist van Dior een klein J''adore geuren tripje met als doelstelling het achterhalen van de J''adore geur die het beste zou passen bij mijn karakter. De gepassioneerde Thompson houdt zich vooral bezig met het verzorgen van exclusieve make-up sessies, het geven van (backstage) make-up trainingen en het vertalen van Dior catwalk make-up naar Nederlandse street make-up.J’Adore Eau de toilette maakt deel uit van een palet van vijf J''Adore geurvarianten. Elke versie heeft een eigen silhouet, steeds opgebouwd rondom eenzelfde bloemenboeket. Zo is er J’Adore L’Or een Essence de Parfum met de mooiste kwaliteit van grondstoffen, afkomstig uit exclusieve oogsten in Grasse, en met oriëntaalse accenten. 

J’Adore L’Absolu is een intense Eau de Parfum die naar het hart van de bloem leidt. De samenstelling van deze versie is opgebouwd rondom de absolu’s van bloemen zodat het resultaat wat meer ''gewaagd’ is. De oorspronkelijke J’adore Eau de Parfum bestaat uit een bloemenboeket waarvan geen enkele bloem echt domineert, klassiek, stijlvol en zeer vrouwelijk.

Tot slot zijn er nog twee (mijn favorieten) varianten waarvan ik er uiteindelijk één gekozen heb. De nieuwe J’adore Eau de Toilette is een verfijnde, sprankelende geur die verwijst naar de elegantie van een fijn geplisseerde bloemenkroon. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op J’adore L’Eau. Een geur in de traditie van een cologne, opgebouwd rond magnoliabloesem. Een unieke compositie die verwijst naar een gracieus en vrijgevochten silhouet.Grappig genoeg kon het bijna niet anders dan dat dit ‘mijn’ variant zou worden. Ik ben namelijk dol op cologne geuren die als basis altijd neroli en bergamot bevatten. J''adore L''Eau is een bijzondere geur die ik zou bestempelen als draagbaar, fris, levendig en explosief. Een geur met een verrassende twist! Extra bijzonder was toch wel dat mijn toch al prachtige flacon door een graveur werd voorzien van mijn initialen. Bekijk hem hieronder even:
 

Na afloop van deze bijzondere sessie heeft Wim Thompson mij voorzien van een prachtige neutrale look waarover ik jullie zeer binnenkort meer over ga vertellen en laten zien. Daarnaast heeft hij mij een aantal tips meegegeven die niet alleen voor mij maar zeker ook voor jullie zeer bruikbaar zullen zijn met het oog op de herfst en winter maanden die steeds dichterbij komen.
 


Ben jij nieuwsgierig naar het J''adore perfum dat op jouw lijf geschreven is? Laat je dan adviseren bij een van de officiële verkkoopunten van Dior Parfums, zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XLen de Bijenkorf.

Droom jij ook van een exclusieve J''adore  flacon? Bezoek dan de Bijenkorf in Amsterdam op zaterdag 24 september of zondag 25 september. Op deze dagen is er en graveur aanwezig die jouw flacon zal personaliseren. Je vindt de speciale Dior-stand op de eerste verdieping in de Lichthal

Deel dit artikel
Back to top